Ponturi Pariuri Fotbal Beijing Guoan FC vs Chongqing Lifan

BETFAIR EXCHANGE

Beijing Guoan FC - Chongqing Lifan

Beijing Guoan FC, locul 2 in clasamentul din Super League, cauta primul succes dupa 3 meciuri in care a obtinut doar doua puncte. Chongqing Lifan este penultima in clasament si a obtinul doar un succes in acest sezon, iar in cele 3 meciuri jucate in deplasare, a incasat de fiecare data minim 3 goluri, a acumulat un singur punct si a inregistrat un golaveraj negativ de 2-7.

cota2.ro

In ultimele 6 meciuri directe, cei de la Guoan sunt neinvinsi, inregistrand 5 succese si un rezultat de egalitate. In ultimele 5 intalniri dintre cele doua echipe, tabela a inregistrat cel putin 3 goluri, iar in ultimele 4 dintre acestea am avut gol in ambele porti. Pe teren propriu, Guoan este o forta, dovada rezultatelor din ultimele 14 meciuri: 12 victorii, 1 egal, 1 infrangere.

Antrenorul celor de la Beijing Guoan, Bruno Genesio, nu va putea apela la serviciile mijlocașului Piao Cheng, care este accidentat. Deasemenea, portarul Guo Quanbo este suspendat, fiind eliminat în ultimul meci. Chongqing Lifan nu are probleme de lot si ma astept ca Chang Woe-Ryong să joace deva mai defensiv, incercand contraatacuri taioase.

Echipe probabile:

Beijing Guoan (5-3-2): Zou Dehai, Wang Gang, Yang Fan, Kim Min-jae, Yu Dabao, Jin Taiyan, Zhang Xizhe, Nico Yennaris, Jonathan Viera, Cedric Bakambu, Alan Carvalho

Chongqing Lifan (3-4-3): Sui Weijie, Yuan Mincheng, Yang Shuai, Liu Le, Dilmurat Mawlanyaz, Chen Jie, Jiang Zhe, Feng Jing, Marcelo Cirino, Fernandinho, Adrian Mierzejewski

In ultimul timp lucrurile nu au mers deloc bine pentru cei de la Guoan, iar astazi, cu un Viera, Bakambu si Carvalho in forma, ar trebui sa castige lejer acest duel. Pentru pronostic am mers la Betfair Exchange, acolo unde am ales sa mizez putin riscant, insa destul de logic. Sa nu uitam totusi ca in 2 din ultimele 3 partide directe, Guoan a marcat de 4 ori in poarta celor de la Lifan. Asadar, pariul de tip handicap asiatic de -1.25 pe gazde, ar trebuie sa fie o paine de mancat.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Beijing Guoan FC vs Chongqing Lifan
Pronostic:
Beijing Guoan FC -1.25 AH
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro