Ponturi Pariuri Tenis Denis Shapovalov vs Taylor Fritz

BETFAIR SPORTSBOOK

Canadianul Denis Shapovalov, numărul 17 ATP, îl întâlnește vineri pe americanul Taylor Fritz, numărul 25 ATP, în turul 3 al turneului de la US Open. 


cota2.ro

Shapovalov și Fritz fac parte din aceeași generație de jucători. Canadianul are însă un start mai bun de carieră. În ianuarie 2020 ocupa locul 13 în clasament ATP, iar cea mai bună performanță din carieră la un turneu de Grand Slam a fost obținută chiar la US Open, în 2017, un tur 4. Shapovalov e unul dintre cei mai explozivi jucători din circuit, cu un backhand spectaculos cu o mână. 


Taylor Fritz, cu un an mai în vârstă decât adversarul său, nu a depășit niciodată turul 3 la un turneu cu Grand Slam. Cea mai bună poziție din carieră este locul 24. Fritz măsoară 1,93 metri. Detaliul este important, serviciul fiind principalul său atu. 


Shapovalov și Fritz s-au înfruntat de două ori în carieră, de fiecare dată pe hard, suprafața pe care va avea loc și duelul de la US Open. Denis s-a impus de fiecare dată, fără să piardă vreun set. În 2018, în sferturile de la Delray Beach, a învins 7-5, 6-4, iar în 2019, în Cupa Davis, Shapovalov a câștigat 7-6(6), 6-3. 


Cred că Shapovalov își va demonstra încă o dată superioritatea, așa că mizez pe victoria sa, la o cotă de 1.62 pe Betfair Sportsbook. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Denis Shapovalov vs Taylor Fritz
Pronostic:
1
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 4.34
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro