Ponturi Pariuri Tenis Sloane Stephens vs Serena Williams

BETANO

Sloane Stephens, 39 WTA, și Serena Williams, 8 WTA, se întâlnesc astăzi în turul 3 de la US Open. 


cota2.ro

Serena Williams e în căutarea trofeului de Grand Slam cu numărul 24, cel care ar duce-o în fruntea ierarhiei all-time, lângă Margaret Court.


Drumul Serenei spre trofeu este unul dificil. Dacă în primele două tururi a avut adversare ușoare, pe Kristie Ahn și Margarita Gasparyan, astăzi vine primul test real pentru sora mai mică a familiei Williams. 


În față îi stă Sloane Stephens, campioana din 2017 de la US Open. Forma din ultima vreme nu e de partea lui Sloane, dar siguranță arătată în primele două tururi de la New York schimbă tot. Stephens a obișnuit cu meciurile în care comitea zeci de erori neforțate. Jocul ei riscant, cu lovituri puternice de forehand din spatele terenului, e de așa natură. La ediția actuală de la US Open a comis însă doar 15 erori în primul tur, contra lui Buzărnescu. În comparație, românca a comis 33. Tot 15 erori neforțate au apărut și în duelul cu Govortsova.


Serena Williams nu e în formă


În acest context, când Sloane Stephens arată o mână sigură și chef de joc pentru prima dată după mult, mult timp, misiunea Serenei e extrem de dificilă. Mai ales că nici Williams nu a convins în primele turnee de după pauza provocată de coronavirus. La Lexington s-a chinuit cu Pera și Venus, victorii în 3 seturi, apoi a fost eliminată de Shelby Rogers, jucătoarea de pe locul 93 mondial. La Cincinnati, Serena a pierdut în optimi, în fața grecoaicei Maria Sakkari


În contextul actual, mizez pe cel puțin un set câștigat de Sloane Stephens, la o cotă de 1,67 pe Betano .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sloane Stephens vs Serena Williams
Pronostic:
minim un set Sloane Stephens
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: 4.69
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro