Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Italia

BETFAIR EXCHANGE

Olanda și Italia se întâlnesc astăzi, de la 21:45, în etapa secundă din noua ediție de Liga Națiunilor.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Olanda este finalista ediției inaugurale din Liga Națiunilor. Reprezentativa condusă atunci de Ronald Koeman a pierdut ultimul act în fața Portugaliei, scor 0-1. Din acel moment, „Portocala mecanică” nu a mai cedat vreo partidă. A câștigat 6 meciuri și a remizat o singură dată, scor 0-0, cu Irlanda de Nord.


În primul meci din această grupă, batavii au învins Polonia, în urmă cu doar 3 zile, scor 1-0, într-o partidă dominată autoritar. Dacă unele naționale tratează cu o oarecare lejeritate competiția, selecționerul Dwight Lodeweges e norocos și se bazează pe toate starurile, de la Cillessen, Van Dijk și Wijnaldum, la De Jong, Depay și Promes.


Vineri, Italia a întrerupt o serie de 11 victorii consecutive. Naționala lui Roberto Mancini a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Bosnia, la finalul unei prestații care a nemulțumit presa din Peninsulă. Pentru meciul de astăzi, Mancini se poate baza și pe Giorgio Chiellini. În duelul cu Bosnia, selecționerul a comis o gafă de amatori și a dat OK-ul unei foi de joc pe care apărea numele lui Acerbi, în locul starului lui Juventus. La final, acesta a recunoscut că nu a avut ochelarii puși și vederea i-a jucat feste .


Italia și Olanda au o istorie bogată a înfruntărilor directe. Cele mai relevante sunt însă ultimele două partide, disputate recent, după anul 2017. Ambele au fost amicale. Italia a câștigat unul dintre ele, scor 2-1, iar cel mai recent, în august 2018, s-a încheiat 1-1.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Alte detalii interesante înainte de Olanda - Italia:


• 21 de meciuri directe s-au disputat între Olanda și Italia. Peninsularii au câștigat 10, 8 s-au terminat la egalitate, iar batavii s-au impus doar de 3 ori;

• Olanda a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri oficiale jucat pe teren propriu;

• 20 de goluri a înscris Olanda în ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu;

• Ultimul meci oficial în care Olanda nu a marcat pe teren propriu datează din 10 octombrie 2016, un 0-1 cu Franța, în preliminariile pentru Mondial;

• Italia a câștigat ultimele 6 meciuri jucate în deplasare;

• În această perioadă a marcat 17 goluri, o medie de aproape 3/partidă;

• Roberto Mancini va începe în atac, cel mai probabil, cu Ciro Immobile, „Gheata de Aur” a sezonului trecut. Vârful lui Lazio a marcat 36 de goluri în Serie.


Mizez la cotă 1.84 în Betfair Exchange pe goluri marcate astăzi de ambele echipe!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Olanda vs Italia
Pronostic:
GG
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro