Ponturi Pariuri Fotbal Austria vs Romania

BETFAIR SPORTSBOOK

Austria - România, în etapa secundă a grupei 1, Liga B, din Nations League, se joacă astăzi, de la 21:45.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Mirel Rădoi a debutat cu o remiză pe banca primei reprezentative, 1-1 cu Irlanda de Nord, pe teren propriu. Naționala nu a arătat însă rău, chiar din contră. „Tricolorii” au etalat o formulă ofensivă, cu mulți jucători de atac. Au clacat însă caracteristic, pe final, la o fază fixă. Selecționerul nu pare să se abată de la ideea tactică nici împotriva Austriei. Din ce a pregătit la antrenamentul oficial, Alibec și Pușcaș ar trebui să fie din nou titularizați.


Austria este favorita grupei, o națională construită pe scheletul unor staruri din Bundesliga, precum David Alaba, Marcel Sabitzer, Konrad Laimer, Florian Grilitsch, Valentin Lazaro sau Martin Hinteregger. Selecționerul Franco Foda are de unde alege, așa că își permite să și menajeze o parte dintre ei. Spre exemplu, pentru „dubla” cu Norvegia și România, Alaba, recent câștigător al Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, nu a fost convocat.


În primul meci din grupă, Austria a învins Norvegia, scor 2-1, la capătul unui meci dominat total. Austriecii au terminat o posesie de 60%, raportul ocaziilor de gol a fost 15-3, iar cel al șuturilor pe poartă 6-1. Vorbim de o reprezentativă a Norvegiei pe care „tricolorii” nu au putut să o învingă în preliminariile pentru EURO 2020, remizând 2-2 și 1-1.


Austria și România nu s-au mai întâlnit în perioada recentă. Ultimele două dueluri, în calificările pentru Mondialul din 2010, și un amical disputat în 2012, s-au terminat la egalitate.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Alte detalii interesante înainte de Austria - România:


• Austria a câștigat ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu, cu un golaveraj total de 12-2

• În aceste 4 partide, Austria a avut o medie de 20,25 ocazii de gol/meci

• România a câștigat doar două deplasări în preliminariile pentru EURO 2020, cu Malta și Insulele Feroe. A pierdut cu Suedia, scor 1-2, a fost zdrobită de Spania, scor 0-5, și a remizat 2-2 în Norvegia

• 100.000 de Euro s-au tranzacționat în piața de rezultat final a acestui meci, iar 90% din acest volum s-a îndreptat către selecția Victorie Austria, cota scâzând din 1.97 până la un minim de 1.68

• 120 de milioane de euro e cota cumulată a celor 11 jucători titulari ai Austriei din meciul cu Norvegia

• doar 33 de milioane de euro valorează cei 11 „tricolori” aleși de Rădoi în meciul cu Irlanda de Nord


În secțiunea de cote speciale pe acest meci din Betfair Sportsbook, avem o cotă foarte bună la 1.83 care ne va înverzi pariul dacă Austria înscrie minim un gol și va beneficia de minim 5 cornere în meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Austria vs Romania
Pronostic:
Austria minim 1 gol și minim 5 cornere
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 4.98
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro