Ponturi Pariuri Tenis Pironkova vs Serena Williams

BETFAIR EXCHANGE

Serena Williams, 8 WTA, și Tsvetana Pironkova, jucătoare fără clasament, se întâlnesc în sferturile de finală de la US Open 2020, astăzi, după ora 19:00.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Serena Williams e din nou aproape de trofeul de Grand Slam cu numărul 24, cel care ar duce-o în fruntea ierarhiei all-time, la egalitate cu Margaret Court. Americanca nu a avut un parcurs lin până în faza sferturilor de finală. Primele două tururi au fost ușoare, cu Krisie Ahn și Margarita Gasparyan, jucătoare aflate la granița top 100, apoi au început adevăratele teste. În turul 3, Serena a fost nevoită să revină de la 0-1 la seturi, în fața lui Sloane Stephens, campioana de la New York din 2017.


În optimile de finală, sora mai mică a familiei Williams a avut nevoie de două ore și jumătate pentru a o învinge pe grecoaica Maria Sakkari. În decisiv, Serena a fost condusă cu două game-uri la 0, dar a întors fantastic.


Adversara americancei este marea revelație a turneului. Înainte de US Open 2020, Pironkova jucase ultimul meci pe 6 iulie 2017, la Wimbledon. Între timp, bulgăroaica a devenit mamă și a luat o pauză lungă. Organizatorii de la New York i-au oferit un wildcard și nu au motive de regret.


Cum era de așteptat, Tsvetana a pornit cu a doua șansă în fiecare partidă. Cine miza pe un astfel de parcurs se îmbogățea. În primul tur, contra Liudmilei Samsonova, Pironkova a avut o cotă de 8,00. În turul secund a eliminat una dintre favorite, pe Garbine Muguruza, având o cotă de 5,50. Victima din turul 3 a fost Donna Vekic, cu o cotă de 2,80. În sferturile de finală, Pironkova a stat pe teren aproape 3 ore, eliminând-o dramatic pe Alize Cornet.


Serena Williams și Tsvetana Pironkova s-au întâlnit de 4 ori în carieră. Americanca s-a impus de fiecare fată, cedând doar două seturi în total, la Roland Garros 2007 și la Eastbourne 2011.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Alte detalii interesante despre duelul Serena Williams - Tsvetana Pironkova:


• ultimul meci direct s-a jucat în august 2015, în turul secund de la Cincinnati. Serena s-a impus 7-5, 6-3

• 6 meciuri consecutive de 3 seturi a avut Serena Williams înainte de startul US Open 2020

• o semifinală de Grand Slam are Pironkova în palmares, la Wimbledon 2010

• 40 de lovituri are cel mai lung raliu de la US Open 2020. Pironkova a fost implicat în el, în duelul cu Cornet, din sferturi. Bulgăroaica a fost implicată și în al treila raliu ca lungime, 30 de lovituri, în același meci

• Pironkova a câștigat 76% dintre punctele jucate cu prima minge la US Open 2020

• 199 de km/h e cea mai rapidă servă de la această ediție, pe tabloul feminin. Îi aparține Serenei Williams

• 44 de ași a servit Serena Williams până acum, liderul detașat al ierarhiei. Pe 2 e Sakkari, cu 30 de servicii câștigătoare

• 3 din cele 4 meciuri jucate de Serena la actuala ediție au fost over 18,5 game-uri


Serena Williams pornește favorită, dar Pironkova a demonstrat că este primă de surprize. Dacă pune prima minge în teren îi poate pune probleme serioase americancei. Pariul meu este peste 19,5 game-uri în meci, la o cotă de 1,97 disponibilă în cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, Betfair Exchange!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Pironkova vs Serena Williams
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri în meci
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: 4.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro