Ponturi Pariuri Tenis Jennifer Brady vs Naomi Osaka

BETFAIR EXCHANGE

Americanca Jennifer Brady, locul 41 WTA, și japoneza Naomi Osaka, locul 9 WTA, se întâlnesc la noapte, după ora 02:00, în semifinalele US Open 2020.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Jennifer Brady traversează cel mai bun moment din carieră. E prima dată când depășește turul 4 la un turneu de Grand Slam. Americanca a ajuns în această fază a competiției fără să cedeze vreun set, după prestații absolut dominante. Nicio adversară nu a reușit să ia mai mult de 6 game-uri, deși lista a conținut nume importante, precum Angelique Kerber, Caroline Garcia sau Iulia Putintseva.


Brady anunța că urmează un turneu mare încă din luna august, când a câștigat competiția de la Lexington, tot fără să cedeze vreun set. A fost primul turneu WTA câștigat în carieră. Jocul lui Brady la actuala ediție de US Open e unul fără cusur. Americanca are cel mai mic număr de erori neforțate dintre jucătoarele calificate în semifinale, iar serviciul îi funcționează impecabil.


Naomi Osaka, campioana din 2018 de la US Open, după celebra finală în care Serena Williams a fost depunctată de arbitru, a fost considerată favorita competiției încă de la start. Nipona nu a dezamăgit, deși a avut câteva sincope. În primul tur a avut nevoie de decisiv și peste două ore de joc pentru a o depăși pe conaționala Misaki Doi, situația asemănătoare cu cea din șaisprezecimi, când a dispus în 3 seturi de Marta Kostyuk.


Jennifer Brady și Naomi Osaka s-au mai întâlnit de două ori în carieră. În 2014, la un turneu ITF în SUA, pe hard, Brady s-a impus 6-4, 6-4, iar în 2018, la Charleston, pe zgură, Osaka a câștigat cu același scor, 6-4, 6-4.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Alte detalii interesante despre duelul Brady - Osaka:


• 25 e locul pe care îl va ocupa Brady de săptămâna viitoare, dacă e eliminată în semifinale. Dacă va câștiga trofeul, poate ajunge pe locul 13. Indiferent de rezultat, va fi cea mai bună clasare din carieră

• 28 de ași a servit Brady la actuala ediție de US Open. Osaka a trimis 26. Cele două ocupă pozițiile 3 și 4 în această ierarhie

• Osaka a câștigat 80% dintre punctele jucate cu prima minge la această ediție

• Brady a fructificat 22 din cele 46 de mingi de break avute, un procentaj de 48%. La acest capitol, Osaka stă mai prost, cu doar 36%

• ambele stau senzațional la capitolul agresivitate: Brady a trimis 122 de lovituri câștigătoare, 39% din totalul punctelor câștigate venind astfel

• Osaka a reușit 148 de lovituri câștigătoare, 36% din totalul punctelor câștigate fiind obținute așa

• 190 de schimburi în plus a jucat Naomi Osaka față de Brady la actuala ediție de US Open.


Osaka pornește favorită în fața lui Brady, dar jocul extrem de solid, cu momente de genialitate, al americancei indică altceva. Mizez pe un meci lung, cu peste 21.5 game-uri, la o cotă de 1,93 disponibilă în cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, Betfair Exchange!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Jennifer Brady vs Naomi Osaka
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 4.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro