Ponturi Pariuri Tenis Pablo Carreno Busta vs Alexander Zverev

BETFAIR SPORTSBOOK

Spaniolul Pablo Carreno-Busta și neamțul Alexander Zverev se întâlnesc astăzi, după ora 23:00, în prima semifinală de la US Open 2020.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!

cota2.ro


Carreno-Busta, locul 27 mondial, este un jucător fără sclipiri, dar cu o etică remarcabilă a muncii. Se luptă pentru fiecare minge, are o condiție fizică ireproșabilă și ajunge constant în fazele superioare ale turneelor importante. Cu parcursul din acest an de la US Open, ibericul și-a egalat cea mai bună performanță din carieră, semifinala la New York, atinsă și în 2017.


Carreno-Busta a avut emoții încă din turul 1, când a fost nevoit să revină de la 1-2 la seturi în fața lui Uchiyama. Au urmat două meciuri ușoare, cu Krueger și Berankis, și șocul cu Djokovic. Sârbul, neînvins în 2020, a fost descalificat pentru un gest nesportiv, la scorul de 6-5 pentru spaniol în primul set. În sferturi, Pablo și Shapovalov au oferit un meci dramatic. Spaniolul a condus cu 2-1, prin două seturi câștigate la tie-break, a cedat 0-6 setul 4, dar a avut puterea incredibilă de a se impune în decisiv.


Alexander Zverev, al 7-lea jucător al planetei, și-a egalat la rândul său cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam. Mai ajunsese în semifinale la Australian Open, tot anul acesta. Adversarii înfrânți în drumul spre faza actuala au fost Anderson, Nakashima, Mannarino, Davidovich Fokina și Coric. Sascha a fost văzut în permanență drept unul dintre liderii noii generații de jucători, omul care va prelua șefia tenisului după retragerile lui Nadal, Federer și Djokovic. Neamțul nu a putut păstra însă o constanță în evoluții.


Zverev a câștigat ambele dueluri directe jucate cu Carreno-Busta, fără să piardă vreun set. Acestea au avut loc în semifinalele de la Miami 2018, pe hard, scor 7-6, 6-2, și într-un meci demonstrativ, pe iarbă, tot în 2018, scor 6-4, 6-4.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!


Alte detalii interesante despre duelul Carreno-Busta - Zverev:


• 41 de duble greșeli are Zverev la US Open 2020, de departe cele mai multe dintre toți participanții, fie ei pe tabloul masculin sau feminin

• 26 de break-uri a reușit Zverev la actuala ediție, locul 4 pe tabloul masculin. Carreno-Busta e două poziții mai jos, cu 24 de break-uri

• 331 de lovituri câștigătoare are Zverev la actuala ediție. Carreno-Busta doar 205

• 92 de ași a servit Zverev, cu o medie formidabilă, de 18,4 în fiecare partidă. Carreno-Busta are doar 16 în tot turneul

• Zverev a câștigat 80% dintre punctele jucate cu primul serviciu, Carreno-Busta 72% dintre ele

• Spaniolul e mai sigur însă pe mingea a doua, cu un procentaj de 57%, față de doar 45% al pentru Zverev

• Zverev a fost mai puternic în momentel decisive. A fructificat 62% dintre mingile de break avute, față de doar 35%, cât e procentajul ibericului


Am remarcat o cotă foarte interesantă în Betfair Sportsbook, la valoarea de 4.00 și poate fi găsită la secțiunea Cote Speciale mai mici de 10.00. Selecția este: Alexander Zverev câștigă primul set cu 7-5 sau 7-6.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Pablo Carreno Busta vs Alexander Zverev
Pronostic:
Zverev câștigă primul set cu 7-5 sau 7-6
Cota
4.00
Cota finala: 4.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro