Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.15

Superbet

Incepem saptamana cu un bilet in cota de 7 care personal arata destul de bine. Aveti mai jos cele 5 partide, alaturi de informatii care cred ca va sunt utile.

Dinamo Bucuresti - FC Botosani - Schimbari majore in lotul lui Dinamo, atat la nivel de conducere cat si la nivel de jucatori. In 7 din ultimele 9 jocuri ale lui Dinamo impotriva celor din Botosani nu au reusit sa marcheze mai mult de doua goluri.

cota2.ro

Caykur Rizespor - Fenerbahce - Asa cum va spuneam si in live-ul de ieri publicat pe profilul meu de Facebook, meciurile dintre cele doua formatii au fost mereu spectaculoase si in 21 din ultimele 22 de meciuri oficiale am avut cel putin doua goluri pe tabela de marcaj.

FC Girondins Bordeaux - Olympique Lyonnais - ”Derby” total in Franta la revenirea campionatelor. Bordeaux si Lyon promit un meci pe cinste, iar statistica ne provoaca sa urmarim aceasta partida. In ultimele 15 meciuri directe, fie s-a marcat in ambele porti, fie s-au marcat cel putin 3 goluri.

AS Eupen - KAA Gent - Duel spectaculos ne asteapta si in Belgia. Eupen si Gent deschid etapa, iar in ultimele doua meciuri directe s-au marcat numai putin de 12 goluri, iar in 11 din ultimele 12 meciuri directe s-au inregistrat cel putin doua goluri pe tabela de marcaj.

Eintracht Braunschweig - Hertha BSC Berlin - Bundesliga incepe in curand, insa pana atunci avem parte de meciuri din Cupa Germaniei. Hertha e favorita astazi in fata unui adversar pe care l-a invins pe unde l-a prins. Mai mult, anul trecut intr-un amical, le-a marcat 4 boabe.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo Bucuresti vs FC Botosani
Pronostic:
Dinamo Bucuresti marcheaza 1-2 goluri
Cota
1.55
Caykur Rizespor vs Fenerbahce
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.42
FC Girondins Bordeaux vs Olympique Lyonnais
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.60
AS Eupen vs KAA Gent
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.42
Eintracht Braunschweig vs Hertha BSC Berlin
Pronostic:
Hertha BSC Berlin se califica mai departe
Cota
1.43
Cota finala: 7.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro