Ponturi Pariuri Fotbal FC Argeș Pitești vs UTA Arad

BETANO

FC Argeș Pitești - UTA Arad

Duelul de traditie din Liga a 2 a din sezonul trecut s-a mutat in acest sezon in Liga 1. Argesul si UTA au o traditie extrem de frumoasa si ma astept la un duel incins si in care ambele echipe vor da totul pentru a castiga. Argesul a inceput prost acest campionat, cu doua infrangeri. UTA sta ceva mai bine si a acumulat doua puncte in urma a doua egaluri cu Viitorul si Voluntari. Ma astept la un meci destul de tensionat si cred ca vor fi multe cartonase, dat fiind si arbitrul acestui meci.

cota2.ro

Aasdar, arbitrul partidei este Andrei Florin, un central din Targu Mures. Acesta a arbitrat mult in Liga 2, Liga 3, meciuri de juniori si meciuri de fotbal feminin. In Liga 1 a fost foarte mult folosit ca arbitru de rezerva insa a reusit sa fie si la centru in sezonul trecul la 3 partide. Ei bine, in aceste 3 partide arbitrate de el in Liga 1 in sezonul anterior, a reusit sa acorde numai putin de 22 de cartonase galbene si un cartonas rosu. Ultimul meci arbitrat de el ca central a fost pe 30 August, la duelul dintre FC Viitorul Pandurii Targu-Jiu si Rapid Bucuresti. In acest meci, cu o incarcatura mica, a aratat 5 cartonase galbene si a dictat numai putin de 33 de faulturi.

Avand aceste informatii in fata si delegat ca central la un asemenea meci, cu o incarcatura aparte, avand in vedere ca este un ”derby”, ma astept ca Andrei Florin sa scoata cartonasul din buzunar de cel putin 6 ori!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Argeș Pitești vs UTA Arad
Pronostic:
Peste 5.5 cartonase
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro