Ponturi Pariuri Fotbal Watford vs Middlesbrough

BETFAIR EXCHANGE

Watford și Middlesbrough deschid noul sezon din Championship, astăzi, de la ora 21:45.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Watford a retrogradat după 5 sezoane petrecute în Premier League. „Viespile” nu concep să nu revină imediat pe prima scenă, așa că au păstrat aproape toate starurile dintr-un lot cotat la, atenție!, 197 de milioane de euro. Cea mai importantă plecare din această vară este cea a mijlocașului central Abdoulaye Doucoure, cumpărat de Everton pentru 22 de milioane de lire sterline. Pentru moment, vedetele Ismaila Sarr, Gerard Deulofeu, Joao Pedro sau Roberto Pereyra au ales să rămână. Lotul e plin de jucători cu experiență, cum e cazul căpitanului Deeney, a lui Danny Welbeck sau Tom Cleverly. Pe scurt, Vladimir Ivic, noul antrenor, nu are nicio scuză pentru o eventuală ratare a promovării. Pentru duelul de astăzi, tehnicianul sârb are însă probleme de efectiv. Nu se poate baza pe Deulofeu, Janmaat, Succes, Welbeck, Sarr și Gray.


Middlesbrough a terminat sezonul precedent pe locul 17 în Championship, cea mai joasă clasare din ultimii 30 de ani. Boro a numit un nou antrenor în această vară, pe Neil Warnock, ultima dată pe banca lui Cardiff. Transferurile nu au fost însă unele pe așteptările fanilor. Au sosit doar fundașul central Grand Hall, gratis, de la QPR, și portarul Marcus Bettinelli, sub formă de împrumut, de la Fulham.


Cele mai recente meciuri directe dintre Watford și Middlesbrough s-au disputat în sezonul 2016/2017 din Premier League. Watford a câștigat 1-0 în deplasare, iar pe teren propriu a fost 0-0.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Alte statistici interesante înainte de Watford - Middlesbrough:


• Valoarea lotului lui Watford e mai mare decât valoarea loturilor ultimelor 10 echipe din Championship (adunate)

• Middlesbrough a disputat deja un meci oficial în acest sezon. S-a impus cu 4-3 în meciul cu Shrewsbury, în Cupa Ligii Angliei

• Watford a disputat un meci amical, pe care l-a câștigat în fața unui Tottenham care a folosit o bună parte dintre titulari. Scorul a fost 2-1

• Surprinzător, Middlesbrough a strâns mai multe puncte în deplasare decât pe teren propriu în sezonul precedent, 27, față de 26

• 6 meciuri consecutive cu gol marcat în deplasare a avut Boro în finalul campionatului precedent

Middlesbrough


Mizez pe victoria galzdelor astăzi la o cotă de 2.06 disponibilă în Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Watford vs Middlesbrough
Pronostic:
1
Cota
2.06
Cota finala: 2.06
Profit: 7.42
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro