Ponturi Pariuri Tenis Medvedev vs Dominic Thiem

BETFAIR SPORTSBOOK

Rusul Daniil Medvedev și austriacul Dominic Thiem se înfruntă după miezul-nopții, în a doua semifinală de la US Open 2020.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!

cota2.ro


Medvedev și Thiem și-au confirmat statutul de mari favoriți pe jumătatea inferioară de tablou, iar după eliminarea lui Novak Djokovic au devenit marii favoriți ai competiției.


Daniil Medvedev, locul 5 ATP și finalistul ediției precedente de la US Open, și-a demolat toți adversarii. Nu a cedat niciun set în duelurile cu Delbonis, OConnell, Wolf, Tiafoe și Rublev. Singurul care a reușit să ducă un set măcar la tie-break a fost compatriotul său Rublev, în sferturile de finală. Medvedev are toate armele necesare unui viitor lider mondial. Un serviciu exploziv, variat, un forehand plat și extrem de puternic și un backhand cu două mâini de excepție.


Dominic Thiem are 3 finale de Grand Slam în carieră, două pierdute la Roland Garros în fața lui Rafael Nadal, și una la Australian Open, anul acesta, contra lui Novak Djokovic. Ajuns la 27 de ani și scăpat de cei doi coloși, austriacul speră să spargă gheața. Thiem a avut un parcurs mai dificil decât Medvedev, cu adversari mult mai puternici. În turul 3 a trecut 3-1 de Cilic, apoi s-a distrat cu unul dintre cei mai talentați jucători ai noului val, Auger-Aliassime, ca în sferturi să învingă un alt copil-minune, pe Alex De Minaur.


Medvedev și Thiem s-au întâlnit de 3 ori în carieră. Austriacul a câștigat primele două înfruntări, 6-2, 3-6, 7-6, în sferturile de la St. Petersburg 2018, și 6-4, 6-0, în finala de la Barcelona, în 2019. Ultima dispută, pe hardul de la Montreal, anul trecut, a fost tranșată de rus, 6-3, 6-1.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!


Statistici interesante înaintea duelului Medvedev - Thiem:


• 33 de ași a servit Medvedev la actuala ediție. Thiem 19

• Medvedev a câștigat 81% dintre punctele jucate cu prima minge, în timp ce Thiem și-a adjudecat 79% dintre ele

• 24 de break-uri a reușit Medvedev. Thiem 18

• Rusul și-a cedat doar de 3 ori serviciul pe durata întregii competiții. Nici Thiem nu stă mai rău, doar 4 break-uri cedate

• Și mai interesant e că în cele 6 meciuri câștigate, adversarii lui Medvedev și-au creat (în total) doar 9 șanse de break


Medvedev și Thiem au cedat, în total, doar 7 break-uri pe durata întregii competiții. Evident, nici nu au înfruntat vreun rival de nivelul lor, dar e cert că serviciul le funcționează la parametri ridicați. Mi-a făcut cu ochiul un pariu special de la Betfair Sportsbook, peste 1,5 Tie-breakuri în meci, la o cotă de 2.90.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Medvedev vs Dominic Thiem
Pronostic:
Peste 1.5 Tie-Breakuri în meci
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: 5.70
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro