Ponturi Pariuri Fotbal West Brom vs Leicester

BETFAIR EXCHANGE

West Bromwich Albion și Leicester se întâlnesc în prima etapă din Premier League, astăzi, de la ora 16:00.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


West Brom a revenit în Premier League după două sezoane petrecute în Championship. Formația lui Slaven Bilic a tremurat până în ultima rundă pentru îndeplinirea obiectivului. A obținut locul secund, promovabil, doar datorită unei înfrângeri surprinzătoare înregistrate de Brentford, pe teren propriu, cu Barnsley. În această vară, WBA a dorit să întărească în principal ofensiva. În acest sens i-a transferat pe Grady Diangana, de la West Ham, și pe Matheus Pereira, de la Sporting. A plătit pentru ei peste 22 de milioane de lire sterline.


Leicester a ratat locurile de Liga Campionilor din cauza unui final slab de sezon. După pauza provocată de coronavirus, „vulpile” au câștigat doar 2 din cele 10 meciuri disputate. Au pierdut inclusiv duelul decisiv din ultima rundă cu Manchester United.


Antrenorul Brendan Rogers a fost confirmat pe bancă, iar perioada de transferuri a fost una liniștită. Cea mai importantă plecare este cea a fundașului stânga Ben Chilwell, cumpărat de Chelsea pentru 50 de milioane de lire. La capitolul veniri e de notat doar cea a lui Timothy Castagne, de la Atalanta. Pentru duelul de astăzi, de la Leicester lipsesc fundașii Evans, Ricardo Pereira, Fuchs și Morgan. Primii 2 erau titulari incontestabili.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Ultimele două dueluri directe dintre West Brom și Leicester s-au disputat în sezonul 2017/2018 din Premier League. A fost o remiză 1-1 și o victorie a lui Leicester, în deplasare, scor 4-1.


Alte detalii interesante înainte de West Brom - Leicester:


• 77 de goluri a marcat WBA în ediția precedentă de Championship, al doilea atac al competiției. 40 dintre ele au fost marcate pe teren propriu

• doar 4 meciuri fără gol marcat în deplasare a avut Leicester sezonul precedent, în toate competițiile

• 4 dintre ultimele 5 deplasări ale lui Leicester au fost GG (ambele formații au marcat)

• în 7 dintre ultimele 8 meciuri directe WBA - Leicester au marcat ambele combatante

• 1,76 de goluri/meci a fost media lui Leicester în sezonul trecut

• 23 de goluri a înscris Vardy sezonul precedent, câștigând titlul de golgeter al competiției. Atacantul englez e anunțat titular astăzi


Leicester este evident echipa mai valoroasă, cu un lider de excepție în atac, Vardy, secundat de o armată de tineri cu calități remarcabile. Problemele din apărare sunt însă greu de gestionat, așa că anticipez un meci deschis, în care ambele formații vor marca. Cota pentru acest pariu este de 1.87 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
West Brom vs Leicester
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro