Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.66

BETANO

Incercam astazi si un biletel ceva mai atractiv, deoarece oferta chiar e interesanta. Am ales sa pariez pe goluri, avand in vedere ce surprize neplacute vedem zilnic.

Chelsea are meci pe terenul celor de la Brighton, iar trupa lui Lampard tinteste Top 4 in acest sezon. Transferurile facute au fost gandite si cred ca noii veniti vor aduce acel plus de valoare de care acestia aveau nevoie.

cota2.ro

Zenit are meci acasa cu Arsenal Tula. Ma astept ca gazdele sa castige aceasta partida lejer si sa marcheze multe goluri asa cum au facut-o mai mereu cu acest adversar, modest, dupa parerea mea.

Toulouse a inceput catastrofal campionatul, in timp ce Sochaux a bifat doua succese. Gazdele sunt cotate favorite astazi, insa defensiva subreda cred ca o sa le dea batai de cap si am incredere ca oaspetii vor marca cel putin un gol.

Nac Breda vrea sa revina in prima liga din Olanda si a inceput ca dit tun sezonul cu 8 goluri marcate in primele doua etape. Cred ca Den Bosch nu are cum sa plece din aceasta deplasare fara 2-3 boabe incasate.

Borussia Dortmund joaca azi primul meci al noului sezon, la Duisburg. In ultimele doua directe, galben-negrii le-au dat cel putin 5 goluri si azi cred ca putem avea acelasi deznodamant. Reus, Haaland si Sancho cred ca ii vor surclasa pe adversari.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brighton & Hove Albion vs Chelsea FC
Pronostic:
Chelsea FC marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.65
FC Zenit St Petersburg vs Arsenal Tula
Pronostic:
FC Zenit St Petersburg marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.44
FC Toulouse vs FC Sochaux
Pronostic:
FC Sochaux marcheaza peste 0.5 goluri
Cota
1.45
NAC Breda vs FC Den Bosch
Pronostic:
NAC Breda marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.40
MSV Duisburg vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Borussia Dortmund marcheaza peste 2.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 6.66
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro