Ponturi Pariuri Fotbal Montpellier vs Lyon

BETFAIR EXCHANGE

Montpellier și Lyon se întâlnesc într-un meci restant din prima etapă a noului sezon de Ligue 1. Partida e programată astăzi, de la ora 22:00.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Montpellier ocupa locul 8 în Ligue 1, la momentul întreruperii ediției precedente. Antrenorul Michel Der Zakarin a primit întăriri importante în această vară. Și-a găsit un nou portar titular, pe elvețianul Jonas Omlin, adus de la FC Basel pentru 6 milioane de euro. Cealaltă achiziție de marcă este atacantul Stephy Mavididi, pentru care s-au plătit 6,3 milioane de euro lui Juventus. Din lotul gazdelor de astăzi mai este de remarcat căpitanul Hilton, titular etapa trecută la vârsta de 43 de ani. Montpellier a disputat două meciuri în noul sezon. A pierdut 1-2 pe terenul lui Rennes și a câștigat 3-1 împotriva lui Nice.


Lyon a ratat prezența în noua ediție a cupelor europene, dar a compensat printr-un parcurs neașteptat de lung în Liga Campionilor. A fost oprită în semifinale, de Bayern Munchen, dar a eliminat pe parcurs două dintre favorite, pe Juventus și Manchester City. Deși starurile Aouar, Depay sau Dembele au avut o mulțime de oferte, au rămas până acum la echipă. Mai mult, lionezii au reușit și un transfer important, cel al atacantului Toko Ekampi, de la Villarreal.


În primele două partide din acest campionat, Lyon a strâns 4 punct. A învins-o 4-1 pe Dijon și a remizat alb cu Bordeaux. Începutul greoi al campioanei PSG a alimentat speranțele fanilor la titlu, așa că Lyon elevii lui Garcia trebuie să livreze.


Singurul meci direct disputat sezonul precedent s-a încheiat cu victoria lui Montpellier, scor 1-0. Aceștia au ratat și un penalty în acea dispută.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Alte detalii interesante despre Montpellier - Lyon:


• în 6 din ultimele 15 meciuri directe s-au marcat 5 sau mai multe goluri

• 5 din ultimele 6 meciuri directe au fost GG (ambele formații au marcat)

• 2,5 goluri/meci a fost media în partidele lui Lyon din sezonul precedent

• Memphis Depay, starul lui Lyon, a marcat 3 goluri în prima etapă. E golgeterul la zi al competiției

• 11 meciuri consecutive cu gol marcat are Montpellier pe teren propriu. În 7 dintre cele 11 a înscris cel puțin 3 goluri

• Toate meciurile jucate de Montpellier începând cu luna iulie 2020, inclusiv amicalele, au fost GG, ambele formații au marcat.


Calitatea din atacul lui Lyon și pofta de gol arătată de Montpellier după pauza provocată de coronavirus indică un meci spectaculos. Pariul ales e PRO peste 2,5 goluri marcate în meci, la o cotă de 2.16 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Montpellier vs Lyon
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: 6.96
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro