Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Kiev vs AZ Alkmaar

BETFAIR EXCHANGE

Dinamo Kiev și AZ Alkmaaar se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Calificarea se decide într-o singură manșă, pe terenul vicecampioanei Ucrainei.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Mircea Lucescu are cel mai important test al începutului de mandat la Dinamo Kiev. Contestat de fani, antrenorul român a adus deja un trofeu, Supercupa Ucrainei, după o victorie 3-1 cu rivala Șahtior. Toată lumea cere însă revenirea în grupele Ligii Campionilor, fază pe care Dinamo nu a mai atins-o din sezonul 2016/2017. „Il Luce” e neînvins de la revenirea în Ucraina, dar are ceva probleme de efectiv. Improvizațiile din defensivă au rezistat în ultima partidă, 0-0 cu Desna, ocupanta locului 4 în sezonul precedent din Ucraina, așa că există motive de optimism.


Mircea Lucescu a mai înfruntat-o pe Alkmaar în grupele ediției 2016/2017 din Europa League. Românul o antrena atunci pe Zenit Sankt Petersburg și a câștigat meciul de pe teren propriu cu 5-0, în timp ce returul a fost pierdut 2-3.


Alkmaar a fost revelația campionatului precedent din Olanda. Formația antrenată de Arne Slot se afla la egalitate de puncte cu Ajax după 25 de meciuri, momentul în care competiția a fost întreruptă, pe fondul pandemiei de coronavirus. Alkmaar a terminat pe 2 din cauza golaverajului mai slab. Olandezii nu au mai jucat un meci oficial în competiția internă de pe 7 martie. Au încercat să își reintre în formă începând cu finalul lunii iulie, prin meciuri amicale, dar rezultatele au fost extrem de slabe. Au pierdut cu Genk, Utrecht, Zwolle, AS Monaco și Den Haag, de fiecare dată fără să marcheze. Au câștigat doar contra lui Lille, 2-1, și au remizat 1-1 cu Gent. Alkmaar a intrat în Liga Campionilor din turul 2 preliminar, acolo unde a eliminat-o pe Plzen, vicecampioana Cehiei. În timpul regulamentar scorul a fost 1-1, dar olandezii au marcat de două ori în reprizele de prelungire.


Dinamo Kiev și Alkmaar s-au mai întâlnit de două ori, în grupele sezonului 2010/2011 din Europa League. Ucrainenii au câștigat ambele partide, 2-1 și 2-0.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Alte statistici interesante despre Dinamo Kiev - Alkmaar:


• Dinamo Kiev a pierdut un singur meci pe teren propriu în anul calendaristic 2020

• 4 șuturi pe poarta (adunate) lui Dinamo Kiev au trimis Olimpik Donetsk, Șahtior și Desna, în primele 3 meciuri ale lui Lucescu din acest sezon.

• Alkmaar a pierdut ultimele două deplasări europene fără să marchez, 0-4 cu Manchester United și 0-2 cu LASK Linz

• 6 din ultimele 7 meciuri ale lui Alkmaar în Liga Campionilor au fost sub 2,5 goluri

• o singură prezență are Alkmaar în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2009/2010. A terminat pe ultimul loc, fără vreo victorie, într-o grupă cu Olympiakos, Standard Liege și Arsenal



Dinamo Kiev are de partea ei experiența europeană net superioară. Un avantaj are și Mircea Lucescu în fața lui Arne Slot. Antrenorul olandez se află abia la al doilea sezon ca principal din carieră. Chiar dacă se joacă fără spectatori, terenul propriu e un alt avantaj, la fel ce cele 3 meciuri oficiale disputate deja de Dinamo. Toate indiciile duc către un triumf al ucrainenilor. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet Dinamo Kiev este de 2.04. Dacă ucrainenii se impun în 90 de minute, pariul este câștigător. În caz de egalitate, miza e returnată.




Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dinamo Kiev vs AZ Alkmaar
Pronostic:
Dinamo Kiev DNB
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: 6.24
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro