Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.88

BETANO

Prieteni, ne merge bine, chiar foarte bine, iar astazi jucam relaxat un biletel in cota ceva mai mare. Am jucat un asemenea biletel si ieri si l-am ratat la mustata, francezii de la Sochaux nereusind sa marcheze un amarat de gol.

  • Vendsyssel FF - Hobro IK - Hobro e echipa mai buna dupa parerea mea si cred ca gazdele, care au incasat numai putin de 6 goluri in prima etapa, nu vor scapa fara cel putin un gol primit de la o echipa care vrea sa revina pe prima scena a fotbalului danez.
  • Petrolul Ploiesti - FC Ripensia Timisoara - Petrolul a aratat excelent cu Resita, iar Viorel Moldovan pare sa fie acel antrenor serios si matur care se impune categoric la echipa. Ripensia are ca target ramanerea in liga secunda, iar astazi cred ca ”lupii” se vor impune.
  • Hebei China Fortune - Beijing Guoan FC - Bruno Genesio vrea cu orice pret sa-i detroneze pe cei de la SIPG, iar astazi tinteste un nou succes. In toate deplasarile din acest sezon, cei de la Guoan au marcat de cel putin doua ori. Cu un Bakambu in forma, acest lucru e doar o formalitate.
  • TSV Eintracht Stadtallendorf - KSV Hessen Kassel - In ligile inferioare din Germania se joaca un meci foarte interesant intre Stadtallendorf si Kassel, doua echipe care atunci cand s-au intalnit au stiut sa marcheze mult. Vad un meci cu goluri in ambele porti, deznodamant intalnit in toate intalnirile dintre cele doua.
  • PAOK Salonic - SL Benfica - Inchei biletul cu meciul din UEFA Champions League dintre PAOK si Benfica. Diferenta e destul de clara si sa nu uitam ca acum 2 ani, Benfica a distrus-o pe PAOK cu 4-1. La carma echipei era atunci Lucescu Jr., insa acum vad acelasi final: Benfica se califica mai departe.


cota2.ro

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Vendsyssel FF vs Hobro IK
Pronostic:
Hobro IK marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.42
Petrolul Ploiesti vs FC Ripensia Timisoara
Pronostic:
1
Cota
1.47
Hebei China Fortune vs Beijing Guoan FC
Pronostic:
Beijing Guoan FC marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.44
TSV Eintracht Stadtallendorf vs KSV Hessen Kassel
Pronostic:
GG
Cota
1.59
PAOK Salonic vs SL Benfica
Pronostic:
SL Benfica se califica
Cota
1.44
Cota finala: 6.88
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro