Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.12

Superbet

Astazi se dispută trei meciuri din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Pe două dintre acestea le vom juca pe acest bilet.

Meciurile alese,sunt Dinamo Kiev-Alkmar și Paok-Benfica.

cota2.ro

La primul meci,dintre vicecampioanele Ucrainei și Olandei, am mers pe o dublă 1X pe gazde. Ucrainenii sunt favoriți la calificare, în opinia mea. Joacă acasă, și deși fără spectatori în tribună, este totuși un meci pe teren propriu. In al doilea rând,ucrainenii au disputat trei meciuri oficiale în acest sezon(Supercupa,câștigată cu Shahtior și doua meciuri în campionat,o victorie și un egal). Olandezii au disputat doar un singur meci oficial,cel din turul anterior din UCL,câștigat în prelungiri cu Plzen,cu 3-1,după ce au egalat in extremis,în prelungirile timpului regulamentar,din penalty. Cele doua echipe sau mai întâlnit în Europa,doar de doua ori in grupele Europa Ligue,acum 10 ani,când Dinamo i-a bătut de doua ori,2-0 și 2-1 în deplasare...având deci,și un ascendent moral cu olandezii.... Mircea Lucescu încearcă să califice echipa în grupele UCL după o absență de 4 ani...

Un alt atu în favoarea ucrainienilor este experiența lotului. Dinamo Kiev are opt jucători în lotul echipei naționale,în timp ce olandezii doar doi...De aceea,optez pt o dublă,1X pe gazde,nu cred că Dinamo Kiev va pierde acasă. Un alt atu în favoarea gazdelor este și experiența enorma a băncii tehnice,antrenorul Mircea Lucescu,nici nu se poate compara cu antrenorul de 41 de ani al oaspeților....Deși eu cred că acest meci este 1 solist clar,jucam totuși,,acoperit" dublă 1X. De menționat este,că în cazul calificării,foarte probabile,în Playoful Ligii campionilor,Dinamo Kiev va da piept cu învingătoarea dintre Gent și Rapid Viena....deci,vor avea un adversar facil,și șansele să acceadă in grupe sunt mai mult decât realiste... Al doilea meci de pe bilet,este cel dintre PAOK și BENFICA. La acest meci voi merge pe valoarea și experiența mult mai mare a lusitanilor,și cred că ei se vor califica mai departe fără nici un dubiu. În ultimele patru meciuri directe,din istoria recentă a acestor echipe,portughezii sau impus de trei ori și doar o remiză au scos grecii... Așadar,toate argumentele logice sunt in favoarea portughezilor,iar eu merg finalmente pe calificarea lor,fără discuții,Benfica fiind o ,,abonată"la grupele Champions League. Cota finala a biletului este una de peste 2 și o joc cu maxima încredere:10 unități,la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo Kiev vs Alkmar
Pronostic:
1X
Cota
1.48
PAOK Salonic vs Benfica
Pronostic:
Se califică: Benfica
Cota
1.43
Cota finala: 2.12
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro