Ponturi Pariuri Handbal Flensburg vs Vive Kielce

BETANO

Nemții de la Flensburg și polonezii de la Vive Kielce se întâlnesc astăzi, de la 21:45, în prima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin.

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

cota2.ro


Flensburg ocupa locul secund în momentul întreruperii sezonului trecut de Bundesliga, la două puncte în spatele rivalei Kiel. Echipa antrenată de Maik Machulla era calificată și în optimile de finală ale Ligii. Flensburg s-a mișcat bine în această vară, cel mai important transfer fiind cel al lui Mads Mensaj Larsen, interul stânga al lui Rhein Neckar Lowen.


Vive Kielce este campioana ultimelor 9 sezoane din Polonia și câștigătoarea Ligii Campionilor din 2016. O mare parte dintre performanțe au fost obținute sub comanda legendarului Talant Dujshebaev. În această vară, Kielce a pierdut câteva piese importante, printre care pivotul Aguinagalde și estrema dreptă Blaz Janc. Lotul este în continuare unul stelar, cu cei 2 fii ai antrenorului, Alex și Daniel, cu Igor Karacic sau cu portarul Andreas Wolf.


Deși sunt formații obșinuite cu fazele avansate ale Ligii Campionilor, Flensburg și Kielce s-au înfruntat doar de 4 ori, iar statistica e una antologică pentru handbal. 3 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar unul a fost câștigat 29-28 de Vive Kielce.

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!


Alte detalii interesante despre meci:


• 65 de goluri a marcat Alex Dujshebaev în ediția precedentă de Liga Campionilor. A fost al 5-lea cel mai bun marcator, ales și cel mai bun inter dreapta al competiției

• 32-32 a fost rezultatul ultimului meci direct dintre Flensburg și Kielce, în grupele ediției 2017/2018 din Ligă

• Polonezii au revenit cu chef de handbal. Au jucat deja două meciuri oficiale în competiție internă, în care au marcat 34, respectiv 37 de goluri

• Flensburg a marcat cel puțin 29 de goluri în ultimele 6 meciuri jucate în sala proprie. Le-a câștigat pe toate

• 30 de goluri marcate/meci a fost media lui Vive Kielce în ediția precedentă de Liga Campionilor


Voi miza pentru pariul ALL-IN de astăzi pe linia de over 57.5 goluri marcate în acest meci, la o cotă de 1.62 disponibilă în Betano



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Flensburg vs Vive Kielce
Pronostic:
Peste 57.5 goluri
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 3.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro