Ponturi Pariuri Fotbal Leeds United vs Hull City

BETFAIR EXCHANGE

Leeds United - Hull City

Cupa Ligii Angliei e privita cu foarte mult interes in aceasta perioada avand in vedere ca multe echipe nu au avut timp sa-si omogenizeze loturile, iar multi antrenori trimit in teren echipa standard. Leeds, echipa nou-promovata in Premier League, primeste vizita celor de la Hull City, echipa proaspat retrogradata in liga a treia din Anglia.

cota2.ro

Am urmarit ambele echipe la treaba in weekend-ul precedent si am ramas foarte impresionat de gazde. Ok, Hull si-a castigat meciul fara prea mari emotii insa vorbim de a treia liga. Leeds a marcat 3 goluri in poarta campioanei Angliei, Liverpool. Chiar daca a pierdut cu 4-3, trupa lui Bielsa a aratat ca e o echipa cu multa maturitate in joc, o echipa imprevizibila si care cred ca in acest sezon de Premier League o sa realizeze lucruri frumoase.

Nu le dau nicio sansa celor de la Hull City in duelul de diseara. Ma astept ca ”Marcelinho” sa trimita in teren echipa standard si sa vedem un succes la scor al gazdelor. Pentru pariu am mers la Betfair Exchange acolo unde handicapul asiatic de -1.25 pe gazde mi-a facut cu ochiul. Cota de 1.80 nu arata rau deloc si cred ca merita riscate 10 unitati pe acest pariu, cu sanse destul de bune de reusita.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leeds United vs Hull City
Pronostic:
Leeds United -1.25 AH
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro