Ponturi Pariuri Tenis Simona Halep vs Jasmine Paolini

BETFAIR EXCHANGE

Simona Halep, numărul 2 WTA, și italianca Jasmine Paolini, numărul 99 WTA, se întâlnesc în turul secund al turneului de la Roma. Partida e a doua a zilei pe arena Pietrangeli, după ora 14:00.


cota2.ro

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Simona Halep este principala favorită a competiției de la Foro Italico. Sportiva din România a disputat un singur turneu de la reluarea competițiilor, tot pe zgură, la Praga. L-a câștigat cu un parcurs impresionant, după o finală cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. La actuala ediție de la Roma, locul unde a disputat două finale, în 2017 și 2018, ambele pierdute cu Elina Svitolina, Halep a avut primul tur liber.


A testat totuși zgura în proba de dublu. A făcut pereche cu Monica Niculescu împotriva ucrainencelor Svitolina și Yastremska. Perechea din România s-a impus cu un categoric 6-0, 6-1, în doar 46 de minute.


Jasmine Paolini, italiancă în vârstă de 24 de ani, este o jucătoare pe placul Simonei Halep. Măsoară doar 1,60 metri și este evident că nu deține un serviciu sau lovituri puternice în arsenal. Se deplasează însă bine. Performanțele ei sunt mai degrabă modeste. Nu a cucerit niciun titlu WTA, cea mai importantă competiție câștigată fiind un ITF la Brescia, în 2019, turneu dotat cu premii de 60.000 de dolari. Nu a depășit niciodat primul tur la vreun turneu de Grand Slam. La ediția actuală de la Roma, Paolini a primit un wildcard pe tabloul principal, iar în primul tur a eliminat-o pe letona Anastasija Sevastova, jucătoare aflată într-o formă îngrozitoare.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Simona Halep și Jasmine Paolini nu s-au întâlnit niciodată. Cele mai interesante detalii despre duelul de astăzi:


• 9 victorii consecutive are Simona Halep în circuitul WTA. A câștigat ultimele două turnee la care a participat, la Dubai și Praga

• Halep a pierdut doar 3 din ultimele 24 de meciuri jucate pe zgură

• ultimele două înfrângeri suferite de Paolini au fost cu Mertens și Hercog, jucătoare pe care Halep le-a înfrânt la Praga

• 8 turnee desfășurate pe zgură a câștigat Simona Halep în carieră

• Halep e lider într-un clasament pe zgură al ultimilor 4 ani. Românca are un procentaj de peste 72% al victoriilor pe această suprafață



Paolini a servit doar 4 ași în toate meciurile disputate în anul 2020. Procentajul punctelor câștigate cu prima minge e unul extrem scăzut, 55.1%, oportunitate ideală pentru Simona Halep, una dintre cele mai bune jucătoare la retur, dacă nu cea mai bună. Italianca nu are niciun argument în fața campioanei de la Roland Garros 2018. Mizez pe sub 19 game-uri asiatic în meci, la o cotă de 1.85, ceea ce înseamnă că în cazul în care meciul se termină cu fix 19 game-uri, primim cota 1.00. Cota este disponibilă în cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, Betfair Exchange.



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Simona Halep vs Jasmine Paolini
Pronostic:
SUB 19 game-uri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro