Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.84

Superbet

Am ratat atat ieri, cat si alaltaieri doua bilete la cota 6+, la mustata. Azi propun un bilete in cota 5.5+ format doar din 4 evenimente.

  • Everton FC - Salford City - Ancelotti trimite in teren echipa de baza si nu cred ca formatia din liga a patra poate face multe lucruri. Consider ca Everton poate castiga categoric acest duel.
  • AC Omonia Nicosia - Steaua Roșie Belgrad - Sarbii primesc o cota destul de mare pe solist, insa nu cred ca vor rata calificarea in fata unei echipe mult mai slab cotate. Cred ca oaspetii vor merge mai departe.
  • Progres Niedercorn - Willem II Tilburg - Olandezii trag tare sa prinda un loc in Europa, iar adversarul de azi e unul foarte facil. Cotata de 10 ori mai bine decat echipa din Luxemburg, Willem cred ca o sa castige categoric acest duel.
  • Ferencvarosi Tc - NK Dinamo Zagreb - Ungurii au produs surpriza in turul precedent cand au eliminat-o pe Celtic. Dinamo Zagreb a rezistat in fata CFR-ului in 10 oameni. Diferenta e una importanta si nu cred ca gazdele isi vor lua revansa dupa umilinta de anul trecut. Cred ca croatii vor merge in turul urmator.

Acest bilet l-am pariat pe Superbet cu o miza de 4 Unitati!

cota2.ro

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Everton FC vs Salford City
Pronostic:
Everton FC -1 HE
Cota
1.50
AC Omonia Nicosia vs Steaua Roșie Belgrad
Pronostic:
Steaua Roșie Belgrad se califica
Cota
1.62
Progres Niedercorn vs Willem II Tilburg
Pronostic:
2
Cota
1.55
Ferencvarosi Tc vs NK Dinamo Zagreb
Pronostic:
NK Dinamo Zagreb se califica
Cota
1.55
Cota finala: 5.84
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro