Ponturi Pariuri Tenis Irina Begu vs Johanna Konta

BETFAIR EXCHANGE

Irina Begu, locul 77 WTA, și britanica Johanna Konta, locul 13 WTA, se întâlnesc astăzi, după ora 15:00, în turul secund al turneului de la Roma.


cota2.ro

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Irina Begu trece printr-o perioadă foarte bună. Înainte de întreruperea competițiilor pe fondul pandemiei de coronavirus, românca se impusese la turneul Challanger de la Indian Wells. A revenit la fel de decisă. A ajuns până în semifinale la Praga, oprită doar de Simona Halep. La US Open a ieșit din primul tur, învinsă de Petra Kvitova. Pe zgura de la Roma, Begu a fost nevoită să treacă două tururi de calificare, iar adversarele au fost unele cu nume, dar aflate într-un declin, Errani și Friedsam. În primul tur, sportiva noastră a eliminat-o pe localnica Elisabetta Cocciaretto, jucătoare în vârstă de doar 19 ani.


Johanna Konta este la primul turneu de zgură după reluarea competițiilor. Britanica și-a mai testat puterile la Cincinnati, învinsă în semifinale de viitoarea campioană, Victoria Azarenka, în 3 seturi. La US Open a pierdut surprinzător în turul secund, în fața Soranei Cîrstea.


Jucătoare cu performanțe mai bune pe suprafețele rapide, Konta a făcut progrese fantastice pe zgură sezonul trecut. A jucat finala la Roma în 2019, eliminându-le pe parcurs pe Sloane Stephens, Venus Williams, Marketa Vondrousova și Kiki Bertens, jucătoare de top. Britanica a confirmat forma fantastică și la Roland Garros, atingând faza semifinalelor.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Deși sunt două jucătoare experimentate, cu mulți ani în circuit, Begu și Konta nu s-au întâlnit niciodată într-un meci direct. Detalii interesante înaintea duelului dintre Begu și Konta:


• 585 de puncte are de apărat Konta la Roma, după finala jucată anul trecut

• ultima victorie pe zgură obținută de Begu împotriva unei jucătoare de top 20 mondial a fost în mai 2018, la Madrid, împotriva letonei Jelena Ostapanko

• 2 înfrângeri are Konta în ultimele 12 meciuri jucate pe zgură

• un turneu pe zgură a câștigat Begu în carieră, la București, în 2017

• 71,4% e procentajul punctelor câștigate de Konta cu primul serviciu în anul 2020. Begu e la doar 59,9% la acest aspect

• 11 ași a servit Irina Begu în cele 8 meciuri jucate la turneele WTA în acest an. Konta a servit 65 în 14 partide

• Konta și-a câștigat 80% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2020. Begu doar 63%.


Până anul trecut, Begu ar fi fost considerată specialista pe zgură din acest duel. Nivelul jocului Johannei Konta a crescut însă vizibil. Mizez pe o victorie a lui Konta, la o cotă de 2.20 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume.





Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Irina Begu vs Johanna Konta
Pronostic:
2
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 9.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro