Ponturi Pariuri Tenis Fognini vs Humbert

BETFAIR EXCHANGE

Italianul Fabio Fognini, 13 ATP, și francezul Ugo Humbert, 42 ATP, se întâlnesc în turul secund al turneului de la Roma, astăzi, după ora 15:00.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Fabio Fognini joacă astăzi al doilea meci după pauza provocată de coronavirus. Italianul a refuzat să meargă la US Open de teama coronavirusului și a ales să reia sezonul pe zgura din țara natală. Excentricul tenisman are un talent ieșit din comun, lovituri încântătoare, dar un temperament care l-a tras întotdeauna în jos. Cele mai importante performanțe din cariera lui Fognini au fost obținute pe zgură, suprafața înfruntării de astăzi. Italianul a câștigat un turneu de Master 1000, la Monte Carlo, anul trecut, și alte 7 competiții ATP pe aceeași suprafață.


Ugo Humbert este un reprezentant al NextGen, însă nu unul de prim-plan. Francezul în vârstă de 22 de ani are un turneu în palmares, pe hardul de la Auckland, în acest an. În turneele de Grand Slam, cea mai bună performanță este un tur 4 la Wimbledon. La Roland Garros, pe zgură, nu a câștigat vreun meci pe tabloul principal. În primul tur de la Roma, Humbert l-a învins în două seturi pe sud-africanul Kevin Anderson, scor 6-4, 7-6(5).

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Fabio Fognini și Hugo Humbert nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Câteva detalii interesante înaintea partidei de astăzi:


• Ugo Humbert nu a depășit niciodată turul 2 al unui turneu ATP organizat pe zgură. Asta înseamnă implicit că nu are două victorii consecutive pe zgură, în circuitul profesionist

• 9 este cel mai bun loc ocupat de Fognini în carieră, atins în iulie 2019

• Fognini a câștigat 59% din meciurile jucate în carieră pe zgură, 206 victorii și 144 de înfrângeri

• 2 victorii are Humbert, în toată carieră, pe tablourile principale ale unor turnee pe zgură


Humbert a avut un procentaj extrem de scăzut la primul serviciu în duelul cu Anderson, doar 43%. Sud-africanul, un jucător rigid, care se nu excelează la retur și la deplasarea în teren, nu a putut fructifica acest aspect. Lucrurile vor sta diferit în fața lui Fognini, unul dintre cei mai „mânaci” tenismani din circuit. Pe lângă asta, Fabio e obișnuit cu zgura de la Foro Italico. Mizez pe o victorie a italianului, la o cotă de 2.38 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume..



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Fognini vs Humbert
Pronostic:
1
Cota
2.38
Cota finala: 2.38
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro