Ponturi Pariuri Tenis Halep vs Yastremska

BETFAIR EXCHANGE

Simona Halep, locul 2 WTA, și ucraineanca Dayana Yastremska, locul 29 WTA, se întâlnesc astăzi, după ora 14:00, în optimile de finală de la Roma.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Simona Halep nu a convins în primul meci de la Roma. A învins-o pe italianca Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, într-un duel cu multe ezitări și momente de cădere. Cu toate astea, românca e văzută în continuare cu prima șansă la câștigarea competiției de la Foro Italico. Simona a ajuns la 10 meciuri consecutive câștigate în circuit. A câștigat titlul la ultimele două turnee unde a luat startul, pe hardul de la Dubai și pe zgura de la Praga.


Dayana Yastremska este considerată una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale noii generații. Ucraineanca este genul de împerechere nepotrivită pentru Simona Halep. Are lovituri năprasnice de forehand din spatele terenului, un stil asemănător, spre exemplu, cu cel al lui Mirjana Lucic-Baroni, „coșmarul” româncei. Ba chiar mai mult, Yastremska are și câteva arme în plus, în principal la capitolul deplasare pe teren. La doar 20 de ani, sportiva din Ucraina are deja 3 trofee în palmares, pe hard la Hong Kong și Hua Hin, și pe zgură la Strasbourg, în 2019.


Yastremska a avut două adversare dificile în primele tururi de la Roma. Primul meci a fost unul de 2 ore și 36 de minute, scor 7-5, 6-7, 6-4, împotriva italiencei Camila Giorgi, iar în turul secund a avut parte tot de o dispută lungă, scor 6-4, 6-7, 6-4, împotriva senzației Amanda Anisimova.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Simona Halep și Dayana Yastremska nu s-au înfruntat niciodată într-un meci oficial la simplu. Câteva detalii interesante înaintea partidei:


• Halep e lider într-un clasament pe zgură al ultimilor 4 ani. Românca are un procentaj de peste 73% al victoriilor pe această suprafață

• 8 turnee desfășurate pe zgură a câștigat Simona Halep în carieră

• Yastremska a câștigat 9 dintre ultimele 11 meciuri disputate pe zgură

• 100 de ași a servit Dayana Yastremska în cele 20 de meciuri oficiale din 2020

• În anul 2020 Yastremska a câștigat 67,9% dintre punctele jucate cu primul serviciu, unul redutabil

• Ucraineanca și-a câștigat 72,3% din game-urile de serviciu în anul 2020

• Singurul meci jucat de Yastremska pe zgură împotriva unei jucătoare de top 10 WTA a fost anul trecut, la Madrid. A pierdut greu împotriva Karolinei Pliskova, scor 7-5, 6-7, 3-6.

• Halep a pierdut doar 3 din ultimele 25 de meciuri jucate pe zgură



Ultimele turnee au arătat că Halep se încălzește mai greu, are probleme în primele tururi, apoi își ridică nivelul de joc. Așa a fost și la Praga, singura competiție la care a participat după pauza provocată de coronavirus. Simona a avut nevoie de decisiv în primele două tururi, împotriva lui Hercog și Krejcikova. Forța din loviturile Dayanei Yastremska o va încurca pe româncă, după cum am observat și în primul tur, când o jucătoare mult mai slabă, Paolini, a pus-o în dificultate în debut, cu loviturile curajoase de forehand. Voi miza pe linia de over 19.5 game-uri în meci la o cotă de minim 1.80 pe Betfair Exchange

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Halep vs Yastremska
Pronostic:
over 19.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro