Ponturi Pariuri Fotbal Astra Giurgiu vs CFR Cluj

BETANO

Astra Giurgiu - CFR Cluj

Astra e o echipa destul de modesta dupa parerea mea deoarece parca trateaza uneori meciurile cu prea mare superficialitate. Astra are jucatori foarte buni in lot insa ca si echipa nu prea arata grozav. Am vazut meciurile echipei lui Andone si la capitolul ofensiva sta destul de bine insa in defensiva, inafara de portarul Lazar, sunt doar jucatori destul de slabuti. Din cate am inteles, Budescu si Alibec sunt aproape de a pleca, iar daca acest lucru se concretizeaza, Astra o sa fie serios slabita si cu sanse mici in a prinde Top 6.

cota2.ro

CFR Cluj e o echipa matura, o echipa care stie ce-si doreste de la fiecare meci, cu un antrenor care pune pret pe disciplina, defensiva si calitate. Ardelenii vin dupa un succes cu Hermannstadt in care au dominat categoric, chiar daca au castigat doar cu 1-0. Ma astept ca CFR Cluj sa introduca un prim 11 ofensiv, deoarece isi doresc cu siguranta o revansa dupa acel 2-2 din sezonul trecut cand erau sa ii coste titlul.

In ultimele 7 partide dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj, ardelenii au marcat de fiecare data cate cel putin doua goluri. De ce n-ar face-o si astazi avand in vedere gaurile mari din defensiva Astrei si calitatea atacului celor de la CFR Cluj. Ma astept la acest deznodamant si la o victorie categorica a oaspetilor. Pariul l-am jucat la Betano si am construit un BetCombo format din doua pariuri. Cota totala e de 2.40 si o sa o joc cu miza maxima pentru ca am incredere in acest pont.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Astra Giurgiu vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj castiga + CFR Cluj marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: 14.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro