Ponturi Pariuri Fotbal Hamburg vs Fortuna Dusseldorf

BETFAIR EXCHANGE

Hamburger SV și Fortuna Dusseldorf se întâlnesc astăzi, de la 19:30, în primul meci al sezonului 2020/2021 din liga secundă a Germaniei.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


La finalul sezonului 2018/2019, Hamburg a retrogradat pentru prima dată după 54 de ani. Una dintre cele mai importante formații ale Germaniei, cu 6 titluri de campioană și două trofee europene, a ratat incredibil promovarea. În ultima rundă a sezonului trecut, Hamburg avea nevoie de o victorie pe teren propriu, cu Sandhausen, pentru a prinde locul de baraj. A suferit un eșec inexplicabil, 1-5, și e nevoită să mai sufere cel puțin un an în eșalonul secund. Antrenorul Daniel Thioune are în continuare cel mai valoros lot din competiție la dispoziție, cotat la peste 36 de milioane de euro. Gazdele de astăzi au disputat un meci oficial în acest sezon. Au fost eliminate din Cupa Germaniei de Dresda, cu un surprinzător 4-1.


Și Fortuna Dusseldorf a avut o cădere de neconceput în finalul sezonul trecut. În ultima rundă era la mâna ei pentru a evita retrogradarea din Bundesliga, dar a pierdut la scor de neprezentare cu Union Berlin. A terminat pe locul 17 și revine în liga secundă după două sezoane pe prima scenă. Managerul Uwe Rösler are obiectiv revenirea în prima ligă, iar lotul, al doilea ca valoare, îi permite să viseze. În primul meci oficial al sezonului, în Cupa Germaniei, Fortuna a învins-o pe Ingolstadt, scor 1-0.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ultimele dueluri directe dintre Hambuerg și Dusseldorf au avut loc în sezonul 2012/2013 din Bundesliga. Cele două și-au împărțit victoriile. Alte detalii interesante înaintea partidei de debut din 2.Bundesliga:


• ultimele 4 meciuri oficiale disputate de Hamburger SV au fost GG. S-au marcat în total 16 goluri, o medie de 4 reușite/partidă

• Dusseldorf a primit gol în ultimele 8 meciuri oficiale disputate în finalul sezonului precedent

• 62 de goluri a marcat Hamburg în campionatul trecut, al doilea atac al competiției

• 3,2 goluri/meci a fost media în partidele lui Hamburg din sezonul precedent, cea mai ridicată din competiție

• Dusseldorf a marcat în 8 din ultimele 10 deplasări oficiale

• 1-1 a fost rezultatul meciului dintre Hamburg și Darmstadt, din prima rundă a sezonului trecut

• 7 din primele 9 meciuri ale rundei inaugurale din sezonul precedent au fost GG, semn că echipele încep cu garda jos


Calculele sunt simple. Cele mai valoroase echipe din competiție, cu obiectiv clar promovarea, trebuie să înceapă în forță sezonul. Pariul meu e PRO peste 2,5 goluri în Hamburg - Dusseldorf, la o cotă de 1,8 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume.




Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hamburg vs Fortuna Dusseldorf
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro