Ponturi Pariuri Fotbal FC Bayern München vs FC Schalke 04

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Bayern München - FC Schalke 04

Se da startul in Bundesliga, iar meciul de debut e unul foarte atractiv, FC Bayern München - FC Schalke 04. Germanii vin dupa triumful din UEFA Champions League de la Lisabona, in timp ce Schalke s-a antrenat cu ceva amicale. Diferenta dintre cele doua formatii e extrem de mare si chiar daca Bayer a renuntat la Coutinho, Perisic si cel mai probabil Thiago, consider ca Hansi Flick are o masinarie de goluri la dispozitie in acest sezon.

cota2.ro

Pentru bavarezi nu vor putea evolua astazi Alaba, Boateng si Coman, in timp ce pentru Schalke nu pot evolua Nastasic si Sane. Bayern a castigat ultimele 8 confruntari directe cu cei de la Schalke si nu vad cum astazi nu o vor face din nou. Consider ca atacul gazdelor e unul dintre cele mai bune din lume si am incredere ca acestia pot marca astazi cel putin 3-4 goluri.

Pentru acest meci am mers la Betfair SportsBook acolo unde am selectat trei jucatori care consider eu ca vor suta pe poarta in acest meci. Acestia sunt Lewandowski, Muller si Gnabry. Am vrut sa-l iau in considerare si pe Sane insa e debut si nu stiu cat o sa evolueze. Am creat o cota de 2.17 care arata foarte, foarte bine.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Bayern München vs FC Schalke 04
Pronostic:
Robert Lewandowski minim un sut pe poarta + Serge Gnabry minim un sut pe poarta + Thomas Muller minim un sut pe poarta
Cota
2.17
Cota finala: 2.17
Profit: 11.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro