Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FC Voluntari

BETFAIR EXCHANGE

Universitatea Craiova - FC Voluntari

Universitatea Craiova nu mai are grija meciurilor din cupele europene si se axeaza exclusiv pe campionat. Cei de la Voluntari cred ca s-ar multumi si cu un punct pe Oblemenco insa o sa fie destul de dificil. Bergodi isi intalneste fosta echipa, iar pe multi jucatori de acolo ii cunoaste si ma astept ca italianul sa pregateasca perfect aceasta partida. Craiova e favorita, iar cu cele doua aripi in plina forma cred ca le vor fi destul de greu celor de la Voluntari. Mihaila si Ivan sunt ,totusi, doi jucatori de valoare, iar un Koljic numar 9 cred ca vor defila si isi vor crea multe ocazii in aceasta partida.

cota2.ro

Craiova s-a impus in ultimele 5 dueluri directe, marcand in fiecare meci cate cel putin doua goluri. Cred ca acest start bun de sezon al Craiovei nu e doar o intamplare si cred ca cele 3 puncte in meciul de azi sunt foarte importante. Am ales sa mizez un HighStake pe Betfair Exchange pentru un pariu de tip handicap asiatic pe olteni. Cred ca acest handicap asiatic de -0.75 e un pont logic si victoria Craiovei ar trebui sa fie una clara, daca e sa luam in considerare valoarea celor doua formatii.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Universitatea Craiova vs FC Voluntari
Pronostic:
Universitatea Craiova -0.75 AH
Cota
1.75
1/2
Cota finala: 1.75
Profit: 3.75
Stake: 10
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro