Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

BETFAIR SPORTSBOOK

Leeds United și Fulham joacă astăzi, de la 17:00, în duelul nou-promovatelor în Premier League.


cota2.ro

Leeds a câștigat la pas ediția trecută de Championship, iar startul noului sezon a fost promițător. Gașca lui Bielsa a făcut un meci mare pe Anfield, pierzând 4-3 cu campioana Liverpool. Fotbalul prestat a fost însă încântător pe alocuri, terminând cu o posesie superioară „cormoranilor”.

DESCHIDE un cont nou la Betfair Sportsbook prin CLICK AICI și primești un Bonus de 500 de Lei


De cealalată parte, Fulham a fost învinsă categoric de rivala londoneză Arsenal, scor 0-3, într-un meci în care nu a arătat nicio clipă că poate obține mai mult.


Leeds a terminat sezonul de Championship cu prestații perfecte pe teren propriu. A câștigat 7 din ultimele 8 meciuri acasă, toate fără să primească gol. Pe lista victimelor s-a numărat și Fulham, învinsă cu scor de neprezentare pe 20 iunie.


Cu Bamford în formă, marcator pe Anfield, și cu noul star Rodrigo așteptat să iasă la rampă, Leeds trebuie să câștige acest meci. Cota pentru victoria gazdelor este de 1.70 .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rennes și AS Monaco se întâlnesc în runda cu numărul 4 din Ligue 1, astăzi, de la ora 22:00.


Rennes a depășit statutul de revelație în Franța. A terminat sezonul precedent pe locul 3, după PSG și Marseille, iar acum a plecat ca din tun. În ciuda unor absențe numeroase, trupa lui Julien Stephan a strâns 7 puncte în primele 3 etape, având și cea mai bună ofensivă, cu 7 goluri marcate.

DESCHIDE un cont nou la Betfair Sportsbook prin CLICK AICI și primești un Bonus de 500 de Lei


Și AS Monaco a început bine, sub comanda noului antrenor, Niko Kovac. Vedetele din Principat le-au învins pe Metz și Nantes și au remizat spectaculos cu Reims, scor 2-2.


Duelurile directe din ultimii ani au fost extrem de spectaculoase. În ultimele 14 meciuri s-au marcat de fiecare dată mai mult de 1,5 goluri. 13 din ultimele 15 meciuri directe au fost GG (ambele au marcat). Cele două meciuri care au ieșit din tipar s-au încheiat cu victoria lui Monaco, 3-0 și 7-0.


Forma și tradiția înfruntărilor dintre Rennes și Monaco indică un meci cu goluri. Mizez pe un peste 1,5 reușite, la o cotă de 1.24.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Leeds United vs Fulham
Pronostic:
1
Cota
1.70
Rennes vs Monaco
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.24
Cota finala: 2.11
Profit: 6.66
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro