Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.24

BETFAIR SPORTSBOOK

Sepsi Sf. Gheorghe și Viitorul se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 4 din Liga 1.


cota2.ro

Sepsi a strâns doar două puncte în primele 3 etape, în care a înfruntat Craiova, CFR și Astra, în ciuda unui joc bun. Prima victorie poate veni astăzi, în fața unei formații fără repere. Plecarea lui Gică Hagi și înlocuirea lui cu Ruben de la Barrera se dovedește o strategie falimentară până în acest moment. Viitorul a arătat oribil în primele 3 etape, în care a remizat 1-1 cu UTA și a fost demolată de FCSB și Craiova, 0-3 și 1-4. Nu doar proporțiile scorurilor au fost dezamăgitoare, ci și maniera de joc.

DESCHIDE un cont nou la Betfair Sportsbook prin CLICK AICI și primești un Bonus de 500 de Lei


Sepsi are toate atuurile de partea ei. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în condiții asemănătoare, fără spectatori, după pauza provocată de coronavirus. La Sf. Gheorghe a fost o remiză spectaculoasă, 3-3, în timp ce returul a fost o lecție totală de fotbal predată de trupa lui Leo Grozavu. Sepsi s-a impus 3-0, într-o partidă în care Viitorul nu a șutat pe spațiul porții adverse.


Și perioada de transferuri a fost mai reușită la Sepsi, cu nume importante pentru nivelul Ligii 1, precum Golofca, Mitrea sau Aganovic. Nu văd cum gazdele ar putea pierde acest meci, așa că pariul ales este Sepsi DRAW NO BET, la o cotă de 1.60 .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salzburg o înfruntă pe Altach în etapa secundă din Austria, astăzi, de la ora 18:00.


Salzburg a cucerit un nou titlu sezonul trecut, bătând toate recordurile la capitolul goluri marcate, 110 reușite în 32 de meciuri. Începutul e promițător și acum. Au disputat două meciuri, 10-0 în Cupa Austriei cu Bregenz, și 3-1 pe terenul lui Wolfberger, în campionat. Meciul cu Altach e ultimul test înaintea duelurilor cu Maccabi Tel Aviv, din play-off-ul UEFA Champions League.

DESCHIDE un cont nou la Betfair Sportsbook prin CLICK AICI și primești un Bonus de 500 de Lei

Altach nu a prins play-off-ul sezonul trecut, terminând pe locul 8, unul care i-a permis să participe în barajul pentru cupele europene, pierzând însă semifinala cu Austria Viena, scor 0-1. În prima rundă a noului campionat, Altach a remizat pe teren propriu cu Hartberg, scor 1-1.


Ultimul meci direct disputat între cele două pe arena Red Bull a fost un masacru. Salzburg s-a impus cu 6-0, a mai ratat și un penalty, iar statistica meciului e una nemaiîntâlnită. A fost 34-1 la ocazii de gol, 14-1 la șuturi pe poartă și 12-0 la cornere. Ultima victorie a lui Altach acasă la Salzburg datează din 2015. Au urmat 8 victorii consecutive pentru cea mai bogată formație a Austriei.


A 9-a va veni astăzi, așa că mizez pe un triumf pauză/final pentru Salzburg, la o cotă de 1.40.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sepsi OSK vs Viitorul
Pronostic:
Sepsi DNB
Cota
1.00
RB Salzburg vs Altach
Pronostic:
1/1
Cota
1.40
Cota finala: 1.40
Profit: 2.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro