Ponturi Pariuri Fotbal U Craiova vs Voluntari

Superbet

Meci foarte important în liga 1 pentru vicecampioana sezonului trecut,,,U" Craiova.


cota2.ro

Oltenii primesc vizita ilfovenilor de la Voluntari,care,sub comanda lui Teja,au început perfect sezonul,cu 7 puncte din trei meciuri,fiind neînvinși,cu doua victorii pe teren propriu,cu același scor:2-1,cu FCSB și Gaz Metan,și o remiză albă la Arad.


Oltenii au trei victorii din trei meciuri,iar în cazul unei victorii asta seara,vor revenii oe primul loc în clasament,depășind CFR cu doua puncte avans.


Palmaresul meciurilor directe este unul zdrobitor în favoarea oltenilor,cu 11 victorii-doua remize-si două înfrângeri. Ultimele șase meciuri directe au fost șase victorii pt olteni.


Mă voi oprii asupra unui pariu pe marcator in aceasta seara,și anume pe atacantul gazdelor,bosniacul Koljic care este și golgheterul la zi al ligii 1 cu patru reușite din trei meciuri,marcând in fiecare meci gol,chiar și o dublă,în meciul trecut de la Ovidiu,cu Viitorul,unde Craiova s-a impus clar,cu 4-1.


Acesta are o cota excelentă la Superbet,pt gol marcat oricând în meci,de 2.25 fiind și cea mai mare de pe piata in acest moment,ca

o comparație,la Betano e de doar 2.05....


Voi miza pe forma maxima a bosniacului,foarte prezent în fața porții adverse,și cred că va marca gol și asta seara,el executind și eventuale penalty-uri...


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Craiova vs Voluntari
Pronostic:
E.Koljic-Marcheaza oricând în meci
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 12.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro