Ponturi Pariuri Fotbal FC Botoșani vs Academica Clinceni

BETFAIR EXCHANGE

FC Botoșani - Academica Clinceni

FC Botosani vine dupa eliminarea cam nedreapta din UEFA Europa League unde daca treceau de macedoneni, primeau vizita lui Tottenham, iar un astfel de meci ar fi insemnat ceva unic pentru aceasta echipa. Trupa lui Croitoru trebuie sa-si revina si sa inceapa ofensiva in campionat. Astazi primesc vizita celor de la Clinceni, echipa care a strans doua puncte dupa primele trei etape. La trupa lui Poenaru au venit cativa jucatori in aceasta perioada de mercato, cel mai rasunator nume fiind cel al lui Cristi Tanase. Chiar si asa, nu-i vad in stare pe oaspeti sa faca mare lucru. Botosani are totusi o trupa extrem de valoroasa, iar cu Duganzic in atac, cu Keyta si Ofosu pe flancuri care sunt extrem de greu de tinut, consider ca Academica Clinceni o sa aiba de suferit astazi.

cota2.ro

Eu consider ca moldovenii vor dori sa faca uitata aceasta eliminare din cupele europene si cred ca astazi vor castiga clar partida cu Clinceni. Am ales sa joc o cota de 2.13 pe Betfair Exchange, pe pronosticul FC Botosani -0.75 Handicap Asiatic. E o paine de mancat la acest meci si ma astept ca pana la ora jocului, cota sa mai scada.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Botoșani vs Academica Clinceni
Pronostic:
FC Botoșani -0.75 AH
Cota
2.13
Cota finala: 2.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro