Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs FC Arges

BETFAIR EXCHANGE

FCSB - FC Arges

Cred ca problemele celor de la FCSB le stim cu totii, iar astazi, din ce stiu vor juca cu foarte multi tineri. Ca si jucatori mai experimentati care cred ca vor aparea in teren ar fi noul portar, Straton, poate Briceag si probabil Adi Petre. Cei de la FCSB si-au dorit sa amane meciul insa acest lucru nu s-a concretizat, iar primul 11 de astazi va fi alcatuit cu multi juniori, pentru ros-albastri fiind prioritar meciul cu Liberec din Europa League. Defensiva gazdelor e sub orice critica si FC Arges cred ca stie acest lucru. Ionut Badea cred ca o sa mizeze pe acest lucru si cred ca vor ataca mult. Chiar daca au adus un portar cu experienta, nu inseamna ca de acum vor castiga fiecare partida si nu vor mai lua gol.

cota2.ro

Meciul a fost scos de la multe case de pariuri, iar la unele oferta e limitata. Eu am mers la Betfair Exchange si am pariat un DNB pe argeseni. Nu cred ca vor pierde acest meci avand in vedere probleme care apar an de an la FCSB, iar cauzele sunt foarte multe. Daca nici in astfel de conditii, argesenii nu scot puncte, atunci mi-e greu sa cred cand o vor face.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs FC Arges
Pronostic:
FC Arges 0 AH
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro