Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs Politehnica Iași

BETFAIR EXCHANGE

UTA Arad - Politehnica Iași

UTA Arad e neinvinsa in acest debut de sezon, acumuland 5 puncte in primele trei etape. Trupa lui Balint arata destul de bine, cel putin pe partea ofensiva. Astazi, aradenii primesc vizita celor de la Politehnica Iasi, echipa cu o singura victorie in primele trei etape si cu 8 goluri incasate in ultimele 2 etape.

cota2.ro

Pe langa faptul ce defensiva iesenilor e slaba, azi nu pot conta nici pe Frasinesc, iar UTA probabil va incerca sa speculeze acest lucru. Mai mult de atat, iesenii au parcurs 700 de km cu autocarul si din punctul meu de vedere acest lucru e destul de obositor.

Vorbim totusi de un meci intre o nou promovata si o echipa care trece de mult printr-o perioada dificila. Nu ma arunc la niciun pariu pe piata de rezultat final, insa cred ca vor fi multe goluri. Tot la Betfair Exchange am ales sa joc si acest pariu si cred ca selectia ”Peste 2.25 goluri asiatice” are sanse destul de bune de reusita deoarece se joaca pe un stadion cu gazon bun, iar oaspetilor le place acest lucru, trupa lui Pancu pasand destul de bine in ultimele meciuri.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
UTA Arad vs Politehnica Iași
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 7.35
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro