Ponturi Pariuri Tenis Simona Halep vs Garbine Muguruza

BETFAIR EXCHANGE

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, și Garbine Muguruza, locul 13 WTA, se întâlnesc astăzi, de la ora 13:00, în semifinalele turneului Premier 5 de la Roma.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Simona Halep are un parcurs impecabil la Roma. A șovăit puțin în primul meci, cu cea mai slabă adversară, italianca Jasmine Paolini, dar apoi s-a încălzit. A trecut fără să piardă set și de Dayana Yastremska, jucătoare cu lovituri extrem de puternice, iar în sferturi a profitat de abandonul Iuliei Putintseva. Românca era oricum în avantaj, 6-2 și 2-0. Simona Halep a ajuns la 12 victorii consecutive în circuitul WTA, perioadă în care a obținut și două titluri, pe hard la Dubai și pe zgura de la Praga.


Garbine Muguruza e la al doilea turneu după pauza provocată de coronavirus. La US Open, iberica a fost învinsă surprinzător în turul secund de Pironkova, jucătoare revenită în circuit după o pauză îndelungată. Pe zgura de la Foro Italico, Muguruza a practicat tenisul ei obișnuit. A eliminat adversare cu nume, pe Sloane Stephens, Cori Gauff, Johanna Konta, iar în semifinale, după o înfruntare senzațională, a învins finalista de la US Open, pe Victoria Azarenka.


Garbine Muguruza este jucătoarea care i-a administrat ultima înfrângere Simonei Halep, în semifinalele de la Australian Open 2020. A fost un meci agonizant, de 2 ore și 7 minute, încheiat 7-6(8), 7-5. Alte detalii interesante despre meci:


• Garbine Muguruza conduce cu 4-2 în meciurile directe

• Simona Halep a câștigat însă ambele partide jucate pe zgură, în 2015, la Stuttgart, scor 3-6, 6-1, 6-3, și în 2018 la Roland Garros, scor 6-1, 6-4.

• ambele jucătoare au ocupat în trecut poziția de lider mondial

• 7 turnee a câștigat Muguruza în carieră, între care două de Grand Slam: Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017

• Halep are un palmares mult mai bogat, cu 21 de turnee câștigate. Tot două sunt de Grand Slam, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019

• 128 de ași a servit Muguruza în cele 22 de meciuri jucate în anul 2020

• Muguruza a câștigat 70% dintre punctele jucate cu primul serviciu în 2020

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Mă aștept la un meci spectaculos și la un război atât tehnico-tactic, cât și la nivel mental, iar eu voi miza pe linia de over 21 de game-uri în regim asiatic în acest meci, la o cotă de minim 1.98 în Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume!

*în cazul în care meciul se va termina cu fix 21 de game-uri, primim cota 1.00

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Simona Halep vs Garbine Muguruza
Pronostic:
Over 21 game-uri asiatic
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 5.88
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro