Ponturi Pariuri Fotbal Gaz Metan Medias vs Dinamo București

BETFAIR EXCHANGE

Gaz Metan Medias - Dinamo București

Dinamo se deplaseaza in aceasta seara la Medias pentru duelul cu Gaz Metan, iar Cosmin Contra isi doreste prima victorie din actualul sezon al Ligii 1. Mediesenii vin dupa doua succese, ultimul la Iasi, scor 4-1, intr-un meci in care modovenii s-au pus pe oferit cadouri. Dinamo vine dupa remiza cu Botosani, insa a dominat clar acea partida si doar ghinionul a facut ca alb-rosii sa nu castige cele trei puncte.

cota2.ro

Dinamo a facut achizitii interesante si s-a vazut acet lucru. Foarte multi spanioli cu calitate au fost adusi, iar noii patroni au niste target-uri, in perioada urmatoare, foarte interesante. Gaz Metan Medias e totusi o echipa care a schimbat enorm de mult in aceasta vara si daca cu Argesul si cu Iasiul au facut lucruri bune, cu Dinamo cred ca o sa fie alta mancare de peste.

Eu am ales sa pariez pe echipa lui Contra care cred ca azi o sa se impuna. Cota pe solist e al naibii de mare, dar eu cred ca dinamovistii pot castiga si la handicap. De aceea am selectat pariul de tip handicap asiatic de -1.25 pe oaspeti la Betfair Exchange. Asadar, avem nevoie de un succes al ”cainilor” la doua goluri diferenta. Daca acestia castiga la fix un gol, pierdem jumatate din suma. Cota acestui pariu e impresionanta, iar eu am foarte mare incredere.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Gaz Metan Medias vs Dinamo București
Pronostic:
Dinamo București -1.25 AH
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: 25.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro