Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Bologna

BETFAIR EXCHANGE

AC Milan și Bologna se întâlnesc astăzi, de la 21:45, în prima etapă a noului sezon de Serie A.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro

AC Milan a încheiat campionatul trecut pe locul 6, în special datorită unui final excelent de sezon. Milanezii nu au pierdut niciun meci după pauza provocată de coronavirus, transformându-se într-o adevărată mașinărie de goluri. Prestațiile entuziasmante i-au făcut pe conducători să se răzgândească și să nu îl mai demită pe antrenorul Stefano Pioli.


Cele mai importante noutăți din această perioadă de transferuri sunt mijlocașul defensiv Sandro Tonali, Brahim Diaz, împrumutat de la Real Madrid, și portarul român Ciprian Tătărușanu. AC Milan a disputat deja un meci oficial, în turul 2 preliminar al Europa League, împotriva irlandezilor de la Shamrock Rovers, câștigat cu 2-0. Obiectivul lui Pioli e un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului.


Adversara „Diavolului milanez” din prima rundă este Bologna, ocupanta locului 12 la finalul sezonului precedent. Oaspeții de astăzi nu au cheltuit vreun ban pe transferuri, dar au reușit să își păstreze cei mai importanți jucători. Bologna este una dintre cele mai tinere formații din Serie A, cu jucători extrem de interesanți, precum Orsolini, Tomiyasu, Musa Barrow, Andreas Olsen sau Nicolas Dominguez. E una dintre „găștile nebune” ale Italiei.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

AC Milan a câștigat ambele partide directe disputate sezonul trecut. În deplasare a fost 3-2, iar pe San Siro, în urmă cu doar două luni, s-a impus 5-1. Alte informații esențiale înainte de AC Milan - Bologna:


• 4 meciuri amicale a jucat Milan în această vară. Le-a câștigat pe toate, cu un golaveraj total de 16-5

• Zlatan Ibrahimovic a fost unul dintre artizanii rezultatelor bune din finalul sezonului trecut. Suedezul a marcat de fiecare în ultimele 3 meciuri oficiale

• 14 meciuri consecutive fără înfrângere are AC Milan în toate competițiile. 10 dintre aceste dueluri au fost câștigate

• 9 din ultimele 10 meciuri câștigate de AC Milan au fost la diferență de cel puțin 2 goluri

• 13 meciuri consecutive cu gol marcat are AC Milan pe teren propriu

• 14 șuturi pe spațiul porții celor de la Bologna a expediat Milan în ultimul meci direct, încheiat 5-1

• 2,9 goluri/meci s-au marcat în duelurile lui Milan din sezonul trecut. Partidele celor de la Bologna au fost și mai ofertante, cu 3,1 reușite/partidă



AC Milan a devenit una dintre cele mai atractive formații din Europa, cu un fotbal ofensiv, perpendicular pe poarta adversă. Trupa lui Pioli e ghidată din teren de starul Ibrahimovic, iar mentalitatea acestuia de învingător mă face să mizez pe un pariu combinat, AC Milan câștigă și peste 2,5 goluri marcate în meci, la o cotă de 2.20 pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
AC Milan vs Bologna
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro