Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Bologna

Superbet

La Milano se întâlnesc in această seară,AC Milan și Bologna,meci contând pentru prima etapă din Serie A.


cota2.ro

Putem consemna o premieră,în tribune vor fi 1000 spectatori,printre care medici care au luptat cu pandemia,fiind invitați de conducerea clubului,în tribune,la meci,împreună cu membrii familiilor lor,și oficiali ai clubului și membrii familiilor lor.


Milanezii vor sa pornească hotărât acest sezon,pt că în sezonul trecut,deșii au avut noua victorii și trei egaluri în ultimele 12 etape,au terminat abia pe locul 6,ratând grupele UCL.


Adversarul de astăzi nu este unul care i-a pus probleme milanezilor in ultimii ani.

Statistica meciurilor directe este una zdrobitoare în favoarea milanezilor.Totuși,deșii au pierdut,în ultimele cinci din șase meciuri directe,oaspeții au înscris și ei gol în meci.


In sezonul trecut,Milan s-a impus în ambele meciuri,5-1 acasă,și 3-2 în deplasare...În meciurile directe dintre cele două,s-au înscris foarte multe goluri,fiind meciuri ce au generat spectacol în teren,și în tribune...


Cred că gazdele se vor impune și asta seara,și de asemenea,se vor marca cel puțin trei goluri în meci,cota pt acest pariu combo,este una buna,de peste 2....


Trebuie totuși menționat și absentele din loturi: Conti,Musachio,Leao,și Romagnoli de la gazde,iar de la oaspeți va lipsi Medel.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AC Milan vs Bologna
Pronostic:
Final:1 și Peste 2.5 goluri în meci
Cota
2.23
Cota finala: 2.23
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro