Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.78

Superbet

Beijing Guoan primește vizita lui Qingdao Huanghai, astăzi, de la ora 10:30, în runda cu numărul 12 din primă ligă a Chinei.

Beijing Guoan ocupă locul secund în Grupa B a campionatului din China și poate obține calificarea matematică în play-off cu o victorie astăzi.

cota2.ro

Antrenorul Bruno Genesio are o medie de 2,17 puncte/meci de la venirea în China, în luna iulie a anului trecut. E ajutat și de un lot excelent, care conține jucători precum Cedric Bakambu, adus de la Villarreal, Renato Augusto, fost jucător la Bayer Leverkusen, Fernando, mijlocaș defensiv care a trecut pe la Șahtior, Sampdoria și Spartak Moscova, sau Jonathan Viera, fost internațional spaniol.

Deschide cont la Superbet prin CLICK AICI și primești 500 de Lei Bonus + acces GRATIS pentru 30 de zile în grupul Business Tips unde se poestează cel mai tare și profitabil sistem din România: MEGABET Challenge

Cifrele lui Beijing Guoan din ultima periaodă sunt impresionante:

• are 6 meciuri consecutive fără înfrângere

• are 18 partide la rând cu gol marcat

• a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu în toate competițiile

• a marcat 27 de goluri în 11 meciuri, cea mai bună ofensivă din grupa B. Din cealaltă grupă doar Guangzhou Evergrande stă mai bine, cu 29 de goluri, dar un meci în plus jucat

Qingdao Huanghai, adversara de astăzi e penultima în clasament, cu doar 7 puncte și o serie îngrozitoare de 6 înfrângeri consecutive. Qindao are o singură victorie în 11 meciuri jucate în campionat și un golaveraj de 10-19. Evident, a ratat orice șansă la play-off.

Beijing Guoan și Qingdao s-au mai întâlnit și în urmă cu 3 zile, în șaisprezecimile Cupei Chinei. Formația din Capitală a câștigat cu 2-1, prin golurile lui Alan. Miza partidei de astăzi e mult prea importantă pentru gazde, așa că deznodământul ultimului meci direct se va repeta. Cota pentru victoria lui Beijing Guoan este de 1.27.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U Cluj o înfruntă pe Unirea Slobozia în ultimul meci al rundei cu numărul 4 din Liga 2. Partida e programată astăzi, de la ora 19:00.

U Cluj s-a întărit serios în vară, pentru a nu mai repeta contraperformanța din sezonul trecut, când a terminat pe locul 14, cu doar 5 victorii în 23 de partide. Au fost aduși jucători cu mare experiență la nivel de Liga 1, precum Ioan Filip, Srdjan Luchin, Laurențiu Rus sau Gabriel Tamaș, iar startul a fost promițător. Clujenii s-au impus în prima etapă, 1-0 pe terenul lui Aerostar Bacău. Au urmat două înfrângeri care au dus la înlocuirea lui Adrian Falub cu Costel Enache. Fostul antrenor de la Astra, Petrolul și Botoșani va debuta astăzi la „Șepcile roșii”. La ultima aventură, cea de la Ploiești, Enache a câștigat primul meci de la instalare, 2-0 cu Dunărea Călărași.

Deschide cont la Superbet prin CLICK AICI și primești 500 de Lei Bonus + acces GRATIS pentru 30 de zile în grupul Business Tips unde se poestează cel mai tare și profitabil sistem din România: MEGABET Challenge

Unirea Slobozia este nou-promovată în Liga 2 și are unul dintre cele mai slabe loturi, fiind cotat la doar 1,6 milioane de euro. Entuziasmul debutului a adus o victorie surprinzătoare, 1-0 cu Turris, pe teren propriu. Ialomițenii nu au repetat prestația și în deplasare, la Chiajna, unde au fost învinși cu 3-1.

Socotelile sunt clare aici. Șocul schimbării antrenorului, terenul propriu și valoarea net superioară a jucătorilor lui U Cluj, lot cu 2,6 milioane de euro mai bine cotat, își vor pune amprenta. Mizez pe victorie a gazdelor, la o cotă de 1.40

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Beijing Guoan vs Qingdao Hanghai
Pronostic:
1
Cota
1.27
U. Cluj vs Unirea Slobozia
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 1.78
Profit: 7.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro