Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs FC Sevilla

BETFAIR EXCHANGE

Bayern Munchen - FC Sevilla

SuperCupa Europei se joacă diseară la Budapesta, pe Ferenc Puskás Stadium. Bayern Munchen porneste clar favorita deoarece este castigatoare trofeului Champions League si are o calitate impresionantă. Sevilla e o echipă bună însă e dificil să faci față unui adversar puternic, asa cum sunt germanii. Sevilla nu a jucat în campionat încă, ci s-a încălzit cu ceva meciuri amicale. Bayern Munchen însă, a jucat în prima etapă cu cei de la Schalke si le-a dat cu terenul în cap. 8-0 s-a terminat partida in favoarea gazdelor, iar acesta a fost un semnal de alarma extrem de serios pentru spanioli.

cota2.ro

Mergem la Betfair Exchange pentru aceasta partida. E destul de limpede can ce deznodământ o sa avem diseară. Eu nu ii dau Sevilliei nicio șansă, ba din contra, ma astept ca Bayern sa faca scor. Pentru acest meci am ales handicapul asiatic de -1.25 pe germani. Bayern trebuie sa bată la cel puțin două goluri pentru că pariul sa fie castigator. Dacă bate la fix un gol, nu pierdem toata suma ci doar 50% din pariu. Cota e bunicica, 1.70, iar miza e maxima, 10/10 Unități.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bayern Munchen vs FC Sevilla
Pronostic:
Bayern Munchen -1.25 AH
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro