Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Liberec

BETFAIR EXCHANGE

FCSB și Slovan Liberec se întâlnesc astăzi, de la 20:30, în turul 3 preliminar al Europa League.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro

FCSB are probleme mari de efectiv înaintea duelului cu Slovan Liberec. Dennis Man a fost și el confirmat cu coronavirus și se adaugă unei liste incredibil de lungi, pe care apar toate starurile. Fără Florinel Coman, Sergiu Buș, Florin Tănase sau Olimpiu Moruțan, dar mai ales cu cei mai importanți fundași absenți, Iulian Cristea, Valentin Crețu, Andrei Miron sau Marius Briceag, misiunea bucureștenilor e una aproape imposibilă.


FCSB speră să repete scenariul din turul precedent, din meciul cu Backa Topola, când au reușit să compenseze problemele din defensivă cu o ofensivă furibundă, marcând 6 goluri. Gigi Becali a încercat să sporească șansele cu câteva transferuri de ultimă oră. Chiar în noaptea dinaintea meciului a semnat cu Caiado și Karanovic, de la Hermannstadt, fotbaliști cu multă experiență.


Slovan Liberec a terminat sezonul precedent din Cehia pe locul 5, apoi a câștigat finala pentru locul de Europa League, 2-0 cu Mlada Boleslav. În turul 2 preliminar, cehii au trecut fără emoții de Riteriai, din Lituania, cu scorul de 5-1. Liberec a mai avut 3 „duble” eliminatorii cu formații din România. Le-a pierdut pe toate, cu CFR Cluj în 2012, cu Astra în 2014 și celebra „Minune de la Liberec”, din preliminariile sezonului 2009/2010 de Europa League. Dinamo a întors atunci un eșec cu 0-3 la „masa verde” și s-a calificat la penalty-uri.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Cele mai interesante detalii înainte de FCSB - Liberec:


• Slovan a pierdut 5 din cele 6 meciuri jucate împotriva formațiilor din România, încasând în total 12 goluri, o medie de 2 reușite/partidă

• Cu toate problemele avute, FCSB a marcat 19 goluri în cele 6 meciuri jucate în acest sezon, o medie de peste 3 reușite/partidă

• 3-0 a fost rezultatul ultimelor 3 meciuri jucate de FCSB pe teren propriu, cu Shirak, Viitorul și FC Argeș

• 2,9 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Slovan Liberec din campionatul trecut. A fost cea mai ridicată medie dintre formațiile calificate în play-off

• 9,75 milioane de euro e valoarea întregului lot al lui Slovan Liberec. Florinel Coman și Dennis Man, împreună, valorează mai mult.


FCSB - Slovan Liberec are toate ingredientele să semene cu partida jucată împotriva sârbilor de la Topola. Românii cu probleme mari în defensivă, iar adversarii nu tocmai valoroși. Pariul ales e PRO peste 3 goluri marcate în regim asiatic în meci, la o cotă de 2.20 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume.

*În cazul în care se înscriu fix 3 goluri, primim banii înapoi


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs Liberec
Pronostic:
over 3 goluri asiatic
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro