Ponturi Pariuri Fotbal Lille vs Nantes

BETFAIR EXCHANGE

Lille și Nantes se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 5 din Ligue 1.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Lille este o candidată la locurile de Champions League în acest sezon, după ce ediția precedentă le-a ratat la mustață. În momentul întreruperii campionatului, Rennes, ocupanta locului 3, avea un punct în plus. Antrenorul Christophe Galtier are la dispoziție un lot cotat la 231 de milioane de euro, din care fac parte jucătorii tineri cu un potențial enorm. Printre ei se remarcă Jonathan Ikone (22 de ani), Renato Sanches (23 de ani), Boubakary Soumare (21 de ani), Timothy Weah (20 de ani) sau Jonathan David (20 de ani), mijlocaș ofensiv cumpărat cu 32 de milioane de la Gent în această vară.


Lille este neînvinsă în noul sezon de Ligue 1. A remizat cu Rennes și Marseille, scor 1-1 în ambele partide, și a obținut două victorii cu 1-0, împotriva lui Metz și Reims. Gazdele de astăzi ocupă locul 5 după primele 4 etape.


Nantes vine după un sezon sub așteptări, în care a terminat pe locul 13, cu o linie ofensivă extrem de slabă, doar 28 de goluri marcate în 28 de meciuri disputate. Cu câteva mutări interesante în vară, transferul lui Moses Simon de la Levante sau împrumutul lui Pedro Chirivella de la Liverpool, managerul Christian Gourcuff speră la mai mult. Startul de campionat nu îi dă însă prea multe motive de optimism. Nantes a strâns 5 puncte în primele 4 etape, singura victorie fiind obținută pe teren propriu, împotriva lui Nimes.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Lille domină înfruntările directe din ultimii ani. Campionatul trecut a câștigat ambele partide, 2-1 pe teren propriu și 1-0 în deplasare. Alte detalii interesante despre duelul de astăzi:


• Lille nu a pierdut niciunul dintre ultimele 10 meciuri directe jucate cu Nantes. A câștigat 8 și a remizat de două ori

• ultimele 4 meciuri directe, toate jucate în Ligue 1, au fost câștigate de Lille la o diferență de un gol

• Nantes a obținut un singur punct în ultimele 3 deplasări oficiale

• 3 victorii (toate fără gol primit) și o remiză are Lille în ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu

• 35 de puncte a strâns Lille pe teren propriu sezonul precedent. Doar campioana PSG a obținut mai multe

• doar 9 goluri a încasat Lille pe teren propriu în cele 15 meciuri jucate pe teren propriu sezonul trecut, cea mai bună defensivă din competiție.


Analiza partidei indică o favorită certă. Cota pentru victoria lui Lille pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, este de 1.80.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lille vs Nantes
Pronostic:
1
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro