Ponturi Pariuri Fotbal FC Argeș Pitești vs Universitatea Craiova

UNIBET

FC Argeș Pitești - Universitatea Craiova

FC Arges primeste vizita celor de la Universitatea Craiova in meciul de diseara din Liga 1, iar misiunea este una destul de grea, avand in vedere dificultatile pe care le-au intalnit de la aceasta trecere din Liga 2, in Liga 1. Universitatea Craiova este cea mai in forma echipa din campionat, inregistrand patru succese in acest debut de campionat din tot atatea posibile si ocupand prima pozitie in acest moment.

cota2.ro

Un singur punct au obtinut argesenii in aceste prime patru etape, remiza cu UTA de pe teren propriu fiind singura ”gura de oxigen” pentru trupa lui Ionut Badea. Lotul Craiovei e unul foarte puternic, iar Cristiano Bergodi stie ca are la indemana jucatori de echipa nationala si viitori fotbalisti valorosi. Mai mult, oltenii dau si golgeterul campionatului, bosniacul Elvir Koljic ajungand la 5 reusite in acest debut de sezon.

Pronosticul meu merge catre Universitatea Craiova. Am ales sa pariez la Unibet astazi, iar handicapul asiatic de -1.25 mi-a cam sarit in ochi. E un pariu riscant insa si cota este destul de atractiva. Mizez maxim pentru ca avem aproape 100 de unitati profit si cred ca acest pariu poate fi castigator.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Argeș Pitești vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova -1.25 AH
Cota
2.28
1/2
Cota finala: 2.28
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro