Ponturi Pariuri Fotbal FC Voluntari vs ACS Sepsi OSK

BETFAIR EXCHANGE

FC Voluntari - ACS Sepsi OSK

Primul meci al zilei din Liga 1 este unul destul de interesant. FC Voluntari sub comanda lui Mihai Teja chiar joaca fotbal si am vazut ca au reusit cateva rezultate surprinzatoare in acest debut de sezon si meciuri bune contra unor echipe puternice. Sepsi OSK vine dupa 3 remize, dar a debutat cu o infrangere in acest sezon contra Craiovei, in urma unui joc bun.

cota2.ro

Meciurile dintre cele doua au fost mereu spectaculoase, exceptie facand cele doua meciuri din sezonul regulat care s-au terminat cu scor alb. In rest, in toate celelalte meciuri am avut cel putin doua goluri pe tabela de marcaj. Ma astept ca cele doua formatii sa reuseasca sa marcheze astazi. Au potential, iar ambele echipe au defensive nesigure.

Pariul meu merge pe goluri si la acest meci am ales Betfair Exchange. Varianta ”Peste 2.25 goluri asiatice” e una foarte buna si cred ca sunt sanse bune sa bifam acest pont. Covasnenii cauta primul succes din acest sezon, iar cei din Voluntari vor sa continue forma buna. O sa joc pe acest pariu o miza de 8 Unitati.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Voluntari vs ACS Sepsi OSK
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 8.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro