Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

Superbet

Bilet combo in cota de peste 2 din tenis și handbal am pregătit acum,de dimineață,devreme,pentru astăzi.


cota2.ro

Cașper Ruud - A.Rublev


In semifinalele turneului de tenis de la Hamburg,pe zgură,se întâlnesc rusul Rublev(locul 14 ATP),și norvegianul Ruud(locul 30 mondial).

Rublev a eliminat doi americani,pe T.Sandgren,în minimum de seturi,și pe T.Paul,la care a pierdut un set.


În semifinale,a trecut de Roberto Bautista,în minimum de seturi.Rusul i-si dorește foarte mult intrarea în top 10 mondial,și are șanse mari să realizeze acest lucru daca câștiga turneul de la Hamburg și face o figură frumoasă la Roland Garos,turneu care începe chiar de mâine...


Adversarul lui,este norvegianul Ruud,locul 30 mondial,jucător bun și constant cam pe toate suprafețele,inclusiv zgura.Norvegianul posedă un serviciu solid,fiind principala lui arma în fața adversarilor.


Eu voi merge pe victoria lui Rublev,care mi-i se pare un jucător mai complet,care returnează mult mai bine pe serviciul advers,și este mult mai motivat în acest meci.


Două meciuri directe regăsim între ei,ambele câștigate cu 2-1 de Rublev,dintre care unul chiar aici la Hamburg anul trecut,în optimile de finală..Toate argumentele înclină în favoarea rusului,și cred că va câștiga până la urmă acest meci,deșii nu-i va fi ușor.


Podravka Vegeta - Dortmund


La handbal feminin,în Champions League,astăzi avem meciul din Croația,dintre Podravka și Dortmund.


Gazdele au doua puncte în clasament,după victoria de pe teren propriu cu muntenegrencele de la Buducnost,dar și o înfrângere usturătoare in deplasarea de la Gyor..


Dortmund nu a acumulat nici un punct în grupa,pierzând ambele meciuri,la 5 goluri diferență în deplasarea de la Odense,și la 12 goluri acasă,cu franțuzoaicele de la Brest...


Din punctul meu de vedere,croatele au prima șansă la victorie astăzi,fiind echipa mai valoroasă și mai experimentata în competițiile europene.


Croatele joaca foarte bine acasă,foarte ofensiv.Cred că se vor impune la cel puțin trei goluri diferență,însă,eu voi juca puțin mai acoperit,un PsF( pauză sau final) pe gazde,la o cota ce mi-i se pare foarte bună.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Casper Ruud vs A.Rublev
Pronostic:
2
Cota
1.52
Podravka Vegeta vs Dortmund
Pronostic:
PsF1
Cota
1.42
Cota finala: 2.16
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro