Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.45

Superbet

Comuna Recea - Rapid Bucuresti

”Giulestenii” cauta a patra victorie stagionala, astazi, la Recea. Gazdele au promovat in Liga 2 in acest sezon, iar rezultatele sunt dezastruoase: infrangeri pe linie. Ma astept ca oaspetii sa se impuna clar in acest duel in fata uneo echipe modeste, totusi.

cota2.ro

Augsburg - Borussia Dortmund

Meciuri extrem de spectaculoase intre cele doua formatii si foarte multe goluri marcate. In ultimele doua partide directe, Borussia a marcat de 10 ori si cred ca Haaland le-a pus gand rau si azi celor de la Augsburg. Ambele echipe au inceput bine sezonul, iar azi cred ca o sa avem un meci foarte spectaculos.

WBA - Chelsea

Trupa lui Frank Lampard a inceput sa stranga rezultate pozitive, iar noile achizitii isi fac extrem de bine treaba. WBA a promovat in acest sezon, insa cred ca nu vor reusi mare lucru astazi in fata celor de la Chelsea. Merg pe calitatea oaspetilor care cred ca vor castiga clar aceasta partida.

FC Viitorul - Astra Giurgiu

Ambele formatii cauta primul succes din acest sezon si ma astept la un duel cu multe goluri la malul marii. Ambele echipe au jucatori cu calitati extraordinare si ma astept chiar la goluri in ambele porti, avand in vedere cat de fragile au fost defensivele in primele 4 etape.

Crystal Palace - Everton

Ambele echipe au inceput sezonul cu o victorie. Palace a castigat cu 3-1 pe Old Trafford contra lui United, iar Everton a castigat cu 5-2 contra lui WBA. Ancelotti si-a construit o echipa buna, care cred ca se poate bate la cupele europene. Nu cred ca oaspetii vor pierde azi acest meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Comuna Recea vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
SE-2
Cota
1.45
Augsburg vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Borussia Dortmund 2+ (Oaspetii marcheaza minim doua goluri)
Cota
1.40
WBA vs Chelsea
Pronostic:
2&O2+ (Oaspetii castiga si marcheaza minim doua goluri)
Cota
1.60
FC Viitorul vs Astra Giurgiu
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatice
Cota
1.52
Crystal Palace vs Everton
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.51
Cota finala: 7.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro