Ponturi Pariuri Handbal TSKA Moscova vs SCM Rm. Vâlcea

BETANO

TSKA Moscova și SCM Rm. Vâlcea se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. 


cota2.ro

Rusia dă o nouă forță în handbalul feminin, după Rostov-Don. Investițiile masive de la TSKA au transformat echipa din capitală într-una dintre favoritele la trofeul Champions League. Vicecampioana sezonului trecut are în lot nu mai puțin de 4 campioane olimpice, pe Anna Sedoikina, Daria Dmitrieva, Marina Sudakova, Ekaterina Ilina. 


Investițiile au dat roade rapid. În primele două partide ale grupei B din Liga Campionilor, moscovitele au remizat cu Gyor, cea mai puternică formație din lume, și s-au impus în sala celor de la Buducnost, scor 25-22. 


De la startul proiectului, TSKA Moscova a pierdut un singur meci acasă, cu Rostov. În rest au fost victorii pe linie. 


Vâlcea, lovită din toate direcțiile


SCM Râmnicu Vâlcea are probleme serioase. Fără două dintre cele mai importante jucătoare, vicecampioana mondială Mireya Gonzalez și centrul Kristina Liscevici, în continuare pozitive cu noul coronavirus, antrenorul Florentin Pera trebuie să găsescă soluții miraculoase. Vâlcencele vor resimți și deplasarea extrem de lungă. 


În primele două partide din grupă, SCM Rm. Vâlcea a suferit înfrângeri drastice. A pierdut 21-28 cu Brest, în deplasare, iar săptămâna trecută oltencele au fost spulberate de Odense, chiar în sala proprie, scor 21-30


Contextul în care se desfășoară această partidă duce către un deznodământ nefericit pentru vâlcence. Mizez pe victoria celor de la TSKA Moscova la un handicap de -4.5 goluri, la o cotă de 1.80 pe Betano. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
TSKA Moscova vs SCM Rm. Vâlcea
Pronostic:
TSKA Moscova Handicap -4.5
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro