Ponturi Pariuri Fotbal Viitorul vs Astra Giurgiu

Superbet

Viitorul și Astra Giurgiu se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 5 din Liga 1. 


cota2.ro

Duelul fostelor campioane ale României vine într-un moment prost pentru ambele. Niciuna nu a obținut vreo victorie în primele 4 etape și pierd contactul cu locurile de play-off.


Viitorul nu își revine din șocul plecării lui Gică Hagi. Spaniolul Ruben de la Barrera încă nu a reușit să își impună stilul. Constănțenii au strâns doar două puncte până acum, două remize 1-1 cu UTA și Sepsi Sf. Gheorghe. 


Cea mai mare problemă la Viitorul nu e lipsa rezultatelor, ci maniera în care se exprimă pe teren. Jocul renumit de posesie nu mai funcționează, iar tentativa de pressing avansat a fost aprig pedepsit de FCSB (3-0) și de Craiova (4-1). 


Viitorul - Astra, cu multe probleme


Astra stă și mai prost. E ultima în Liga 1, cu un singur punct acumulat după 4 meciuri, împotriva lui Sepsi. La Giurgiu problemele sunt de altă natură. Bogdan Andone a continuat pe banca tehnică, dar restanțele financiare au stricat atmosfera din lot. Denis Alibec e frustrat că nu a fost lăsat să plece, iar Budescu a arătat o formă extrem de proastă și e incert pentru partida de azi. Astra are cel mai slab atac din Liga 1 în acest moment, cu doar două goluri marcate. 


Pentru duelul de astăzi dintre Viitorul și Astra aleg un pariu special. Tensiunea acumulată în ambele tabere va duce la un meci cu mulți nervi, cu multe momente de întrerupere. În ultimele două partide directe au fost 33, respectiv 34 de faulturi comise. La Superbet, linia este setată la 31.5 faulturi în meci, cu o cotă de 1.85. Cred că va fi depășită cu lejeritate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Viitorul vs Astra Giurgiu
Pronostic:
Peste 31.5 faulturi comise în meci
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro