Ponturi Pariuri Tenis Anna Kalinskaya vs Eugenie Bouchard

Superbet

Anna Kalinskaya, locul 108 WTA, și Eugenie Bouchard, locul 168 WTA, se înfruntă astăzi în primul tur de la Roland Garros. 


cota2.ro

Anna Kalinskaya este una dintre multele reprezentante ale noii generații de jucătoare din Rusia. Anna, în vârstă de 21 de ani, vine la Roland Garros, locul celor mai importante performanțe din carieră. În 2015, pe zgura de la Paris, ajungea în finala turneului destinat junioarelor. În 2018 se oprea în turul 3 pe tabloul principal, cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam. 


Eugenie Bouchard pare să revină la o formă decentă. Canadianca a jucat finala la Istanbul la începutul acestei luni, pierdute în 3 seturi împotriva Patriciei Țig. Bouchard a obținut două victorii consecutive și la Praga, însă nu putem vorbi de o ieșire din conul de umbră. Inconstanța o caracterizează în continuare. 


Anna Kalinskaya a mai luat startul la un singur turneu pe zgură în 2020, la Roma. A pierdut în ultimul tur al calificărilor, contra lui Bolsova Zadoinov. În 2019, rusoaica a cucerit și un titlu de nivel ITF pe zgură, eliminând pe parcurs jucătoare cu nume, precum, Diatchenko, Fett sau Ana Bogdan. 


În concluzie, Kalinskaya e o jucătoare decentă pe zgură. Cu cât returnează mai multe mingi în terenul advers, cu atât sunt șansele mai mari ca Bouchard să cedeze și să comită erorile neforțate cu care ne-a obișnuit.


Mizez pe cel puțin un set câștigat de rusoaică, la o cotă de 1.80 pe Superbet. Merită încercată și o victorie a Annei, la o cotă de 3.10.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anna Kalinskaya vs Eugenie Bouchard
Pronostic:
minim un set Anna Kalinskaya
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro